McLaren a lansat propriul său program de leasing pentru supercar-uri

de Sebastian Toma
Marti, 09.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Englezii de la McLaren oferă propriul lor program de leasing, disponibil și pentru modelele din oferta de vehicule rulate certificate.

Esential 39.500 de lire sterline este avansul minim pentru programul de leasing de la McLaren.
McLaren Financial Services este noua ramură a companiei britanice, specializată în finanțarea supercar-urilor produse în Surrey. Vorbim despre un program de leasing pentru supercar-urile McLaren, fie ele noi sau rulate. Prin lansarea acestei divizii, britanicii au reușit să ofere o variantă relativ accesibilă pentru conducerea unui supercar realizat de ei, fie că este un vehicul nou configurat sau unul provenit din programul McLaren Qualified de mașini rulate certificate. Evident, pentru a achiziționa un McLaren în leasing exisăt un avans minim,de aproximativ 60.000 de dolari (pentru cel mai ieftin model, 570S), iar contractele au o perioadă de maximum trei ani. Întregul motto al programului este un oximoron: ”exclusivitate accesibilă”.

McLaren a introdus acest program pentru a putea asigura creșterea vânzărilor în viitorul apropiat fără a diversifica excesiv gama și fără a face investiții majore în dezvoltarea de noi modele sau de variante mai ieftine ale modelelor din ofertă.

În plus, modelele McLaren sunt accesibile unei noi categorii demografice. Spre exemplu, un client al lui McLaren 570S Coupe poate să plătească doar 1526 de dolari pe lună vreme de trei ani, pe lângă avansul de 60.500 de dolari menționat mai sus, pentru a conduce în această perioadă modelul respectiv.

Urmareste Automarket
La fel ca orice tip de leasing, mașina nu aparține cumpărătorului la finalul contractului, dar acesta are posibilitatea să o cumpere și este primul căruia i se face o ofertă.
Altfel spus, pentru încă 138.400 de dolari, clientul care a condus un McLaren 570S Coupe standard poate să devină și proprietarul vehiculului. În raport cu prețul de listă, toate aceste rate duc la un cost final mai ridicat, dar scapă clientul de anumite griji, chiar dacă modelele McLaren nu suferă de depreciere atât de rău precum autoturismele normale.

Via McLaren

Comentarii (3)

  • Tichete rabla nu accepta? Nu de alta, dar imi vand casa, amanetez un rinichi, un ficat si-mi iau McLaren.
    4 0
  • McLaren
    Si ce legatura are asta cu piata auto din Romania ? Nu vad cum articolul asta i-ar ajuta pe publicul din tara noastra.
    3 0
  • Scorpionul.negru
    Ma bucur. Daca il faceau pe 5 ani zau ca imi luam si eu unul :))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru