McLaren anunță două modele noi până în 2017

de Bogdan Mirică
Vineri, 26.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren își va extinde gama de supercaruri cu două noi modele introduse pe piață până în anul 2017. Britanicii pregătesc 570S Spyder și 570S Gran Turismo.

McLaren își propune să recupereze teren în segmentul supercarurilor cu noi modele, capabile să reducă diferența dintre constructorul britanic și rivalii săi italieni, Ferrari și Lamborghini.

McLaren mizează pe noua sa gamă de modele entry-level, botezată Sports Series și inaugurată de modelul 570S Coupe. Planurile constructorului britanic prevăd noi variante de caroserie ale modelului sportiv, inclusiv o decapotabilă și un model cu patru locuri. Decapotabila ar urma să se numească McLaren 570S Spyder și McLaren 570S Gran Turismo. Ele vor fi lansate treptat, până cel mai târziu în anul 2017.

Pe lângă anunțarea celor două modele, McLaren a făcut publică și cifra de vânzări înregistrată anul trecut: 1649 de mașini cu un profit operațional de 29.2 milioane de euro. Dacă Ferrari e încă departe, cu cele peste 7000 de mașini vândute anual, Lamborghini pare ceva mai aproape, având în vedere că italienii din SantAgata Bolognese au vândut puțin peste 2000 de mașini anul trecut.

Comentarii (2)

  • Scorpionul_negru
    Poate versiuni ... NU modele noi ! E cu totul altceva !
    0 0
  • Eh..daca anunta modele noi, sa ne punem pe economii, zic! Luam si noi ! :)
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru