McLaren anunță un nou hypercar: prima imagine teaser cu înlocuitorul lui P1

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 18.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a publicat prima imagine teaser cu înlocuitorul lui P1. Zvonurile spun că hypercarul va avea circa 800 de cai și o masă totală de doar 1.300 de kilograme.

Nu mai este niciun secret faptul că McLaren dezvoltă un succesor spiritual pentru celebrul F1. Numele de cod al acestuia este BP23, iar primele imagini oficiale au fost publicate în urmă cu câteva săptămâni.

Acum, oficialii constuctorului britanic confirmă faptul că dezvoltă și un succesor pentru P1. Numele său de cod este P15 și ar urma să fie lansat în mod oficial în prima parte a anului viitor. Conform McLaren, acest hypercar a fost gândit pentru a oferi performanțe excelente pe circuit.

Deși modelul constructorului britanic va putea fi utilizat și pe drumurile publice, oficialii spun că interiorul o să integreze doar strictul necesar. Viitorul P15 este descris ca un model cu un design "brutal" și reprezintă expresia pură a filozofiei "forma urmează funcția".

Zvonurile spun că McLaren P15 va folosi o versiune revizuită a motorului V8 biturbo de 3.8 litri care va produce aproximativ 800 de cai putere. Masa totală a modelului britanic ar urma să fie de circa 1.300 de kilograme. 

Viitorul McLaren BP23 va fi asamblat în doar 106 exemplare, iar o producție limitată este programată și pentru P15.

Conform oficialilor britanici, toate exemplarele McLaren P15 au fost deja rezervate.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru