McLaren F1 sau Bugatti Veyron? O confruntare între titanii care au scris istorie în segmentul supercarurilor

de Bogdan Mirică
Duminica, 27.11.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren F1 și Bugatti Veyron, două dintre cele mai importante supercaruri create în istoria modernă a industriei auto, și-au dat întâlnire pe circuit.

McLaren F1 a fost unul dintre cele mai populare supercaruri create între anii 1990 și 200. A fost, de departe, și cel mai valoros, producția sa extrem de limitată urcând prețul de achiziție la câteva milioane de euro în zilele noastre.

Un caracter la fel de exclusivist l-a avut și Bugatti Veyron, care s-a produs în 500 de exemplare și a fost o bună bucată de vreme cea mai rapidă mașină de serie din lume.

Prin urmare, o confruntare între aceste două nume legendare nu putea să trezească decât emoție în interiorul pasionaților. Mai ales când este pusă în scenă într-un mod memorabil.

Clash of the Titans from Kidston.TV on Vimeo.

Comentarii (1)

  • inexorabil
    Cum, tati, nu le ziceți și voi “hypercaruri” ? Ha-ha, nostim. De fapt, sunt supercaruri, dar de ȋnaltă performanță (HPSC), nu uitați.
    2 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru