McLaren începe expansiunea: primele showroom-uri deschise în Germania

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 25.07.2011
McLaren a inaugurat două showroom-uri în Germania, la Hamburg şi Dusseldorf. Urmează Munchen şi Frankfurt, precum şi alte 30 de oraşe din întreaga lume.

Esential

30 de noi showroom-uri va inaugura McLaren anul acesta.

McLaren îşi propune naşterea unei reţele de distribuţie cu acoperire mondială, capabilă să vândă viitoarele supercaruri ale brandului din Regatul Unit. Primii paşi în acest sens au fost făcuţi chiar săptămâna trecută, când britanicii au inaugurat două showroom-uri în Germania, la Hamburg şi Dusseldorf, chiar înaintea startului Marelui Premiu de Formula 1 de la Nurburgring.

După Londra, cel mai mare centru expoziţional, Hamburg şi Dusseldorf, McLaren va continua expensiunea şi în alte oraşe mari, cum sunt Munchen şi Frankfurt. Acestora li se vor adăuga alte 30 de showroom-uri la nivel mondial, deschise până la finalul acestui an în Europa, Africa de Sud, Japonia şi Orientul Mijlociu.

Pentru a atrage atenţia publicului, McLaren va expune în fiecare showroom noul MP4-12C alături de un model de competiţie mai vechi, capabil să sublinieze performanţele moştenite de maşina de stradă. 

via | egm

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru