McLaren P1 va primi în martie o versiune mai puternică și mai ușoară numită GTR

de Sebastian Toma
Vineri, 16.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren va dezvolta o versiune mai puternică și mai ușoară a lui P1, dedicată competițiilor. Aceasta va asigura peste 700 CP pe tonă și va fi prezentată în martie la Salonul Auto de la Geneva.

Esential 700 de cai putere pe tonă va asigura versiunea GTR a lui P1.
McLaren P1 va primi în primăvară o versiune GTR, anunță oficialii companiei britanice. Versiunea cea nouă va fi dedicată competițiilor și va lua parte într-o cupă mono-marcă internațională. Detaliile despre noul model și noua competiție vor fi anunțate de reprezentanții McLaren în cadrul standului lor de la Salonul Auto de la Geneva, ediția 2015, derulat la începutul lunii martie.

McLaren va construi 20 de exemplare P1 care vor avea caroseria fabricată integral din fibră de carbon

Deși au fost zgârciți în detalii, cei de la McLaren au anunțat că noul lor model va dezvolta o putere de 700 CP pe tonă. Asta înseamnă că motorizarea va fi mai puternică față de actuala unitate, în timp ce masa totală va fi redusă. Valorile specifice vor fi publicate abia la dezvelirea oficială, dar până atunci ne putem delecta cu galeria foto pusă la dispoziție de reprezentanții companiei.

McLaren P1 a obţinut o viteză medie de peste 180 km/h pe Nurburgring

Urmareste Automarket
Reprezentanții McLaren declară că performanțele sporite ale lui P1 GTR au fost asigurate folosind tehnologii și cunoștințe acumulate în motorsport.
Englezii promit cel mai performant model de serie limitată creat vreodată și, totodată, cel mai puternic McLaren realizat, un automobil care să merite titulatura ”GTR”, al cărui ultim purtător a câștigat Cursa de 24 de ore de la Le Mans în urmă cu 20 de ani.

VIDEO: McLaren P1 şi întâlnirea cu Iadul Verde - un clip cu emoţie şi adrenalină

Via McLaren

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru