McLaren testeaza supercarul care va inlocui SLR

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 30.01.2009
Fotografii spion au surprins supercarul P11, pe care McLaren il dezvolta ca inlocuitor al SLR-ului, intr-o serie de teste de iarna desfasurate in Suedia.

Dupa ce a incheiat colaborarea cu Mercedes-Benz si a scos la "pensie" supercarul SLR, McLaren isi concentreaza atentia asupra unui urmas. Britanicii pregatesc un supercar capabil sa se bata de la egal la egal cu Ferrari F430, asteptat in primavara acestui an sub forma de concept.

Ultimele fotografii spion furnizate de cei de la SB Medien au demonstrat ca McLaren se afla intr-o faza avansata a proiectului, supercarul desfasurand deja o serie de teste de iarna in Suedia.

Despre viitorul membru al constructorului britanic de nisa nu se cunosc foarte multe informatii, ultimele speculatii anuntand un motor V8, imprumutat de la Mercedes, capabil sa pompeze 550 de cai putere, cuplat la o transmisie inspirata de cele folosite in Formula 1.

Versiunea de productie a supercarului McLaren P11 este asteptata in vara lui 2010. Surse interne sustin ca britanicii nu se vor multumi doar cu atat, dupa P11 urmand sa dezvolte si un urmas al celebrului McLaren F1.

via | Worldcarfans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru