McLaren Ultimate Vision Gran Turismo: sportivă de 1.150 CP pentru noul joc Gran Turismo Sport pentru Playstation 4

de Daniel Popescu
Miercuri, 20.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a dezvoltat o mașină de curse pentru noul joc Gran Turismo Sport pentru Playstation 4, care impresionează prin liniile aerodinamice și propulsia hibridă de 1.150 de cai putere.

Noul joc Gran Turismo Sport se lansează în 17 octombrie pe platforma Playstation 4 a celor de la Sony, iar McLaren nu putea rata ocazia să dezvolte virtual o mașină de curse specială pentru acesta.

Pe numele său McLaren Ultimate Vision Gran Turismo, sportiva este un simplu exercițiu de design, însă unele elemente ar putea fi preluate în dezvoltarea unor modele de serie după 2030. Sportiva beneficiază de o tehnologie aerodinamică avansată care permite generarea de forță de apăsare aerodinamică în timpul abordării virajelor, în timp ce sistemul de propulsie este unul hibrid.

Motorul V8 de 4.0 litri este amplasat pe puntea spate și este acompaniat de două motoare electrice, câte unul pentru fiecare roată de pe puntea față. În total, sistemul generează 1.150 de cai putere și un cuplu de 1.275 Nm, în timp ce masa virtuală a mașinii este de 1.000 de kilograme.

Noul joc Gran Turismo Sport continuă tradiția seriei Gran Turismo și va propune jucătorilor 17 circuite, printre care și cele de la Nurburgring și Brands Hatch.

De asemenea, pe lângă McLaren Ultimate Vision Gran Turismo, jucătorii vor putea concura pe aceste circuit și cu modele McLaren care există și în realitate, cum ar fi 650S Coupe sau 650S GT3.

Via McLaren

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru