Mercedes a dezvaluit CLS Grand Edition

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 05.01.2009
Constructorul german a dezvaluit publicului o editia speciala a coupe-ului cu patru usi CLS, botezata Grand Edition.

Esential

67.924 de euro costa Mercedes CLS 280 Grand Edition.

Mercedes pregateste pentru clientii sai o noua surpriza, inca de la debutul noului an. Nu este vorba de un model nou ci doar de o editie speciala a coupe-ului cu patru usi CLS.

Botezata Grand Edition, editia speciala face parte dintr-un program nou introdus de Mercedes, care permite clientilor sa-si personalizeze exemplarul si sa-i ofere o nota de individualism. Programul "designo" introduce pe CLS Grand Edition un finisaj argintiu mat, rezistent la zgarieturi.

Culoarea caroseriei poate fi insa aleasa si dintr-o paleta speciala, care include: negru obsidian, argintiu iridium, rosu carneol si gri flint. Pachetul exterior include faruri bi-xenon, jante AMG de 18 inch, cu cinci spite, din aliaj, pneuri de 245/40 pe fata si 275/35 pe spate si bineinteles logo-uri "Grand Edition".

La interior, clientii lui CLS Grand Edition se vor bucura de o tapiserie din piele in culorile maro, rosu, negru, portelan sau nisip si de un habitaclu "captusit" cu alcantara. Finisajele de calitate vor fi insotite de insertii de lemn cu finisaj mat.

Ochii curiosilor vor fi tinuti departe de geamurile cu tenta in timp ce trapa cu actionare electrica va amplifica senzatia de confort.

Sub capota CLS-ului Grand Edition se va afla unitatea V6 entry-level (CLS 280) si motorul de 292 de cai putere cu injectie directa al versiunii CLS 350.

Mercedes a deschis deja lista de comenzi pentru CLS Grand Edition, pretul fixat pentru versiunea entry-level pornind de la 67.294 de euro. Coupe-ul cu patru usi va ajunge in garajele clientilor abia in luna martie.

via | CarScoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru