Mercedes a dezvaluit noul E-Klasse Cabrio Prime Edition

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 10.03.2010
Mercedes a gandit o versiune speciala pentru modelul E-Klasse Cabrio, botezata Prime Edition. Editia limitata vine cu o serie de imbunatatiri estetice si tehnice.

Mercedes continua seria premierelor inceputa la Geneva cu o editie speciala a modelului E-Klasse Cabrio. Prima interpretare limitata a decapotabilei germane se numeste "Prime Edition" si vine cu o serie de accesorii estetice, menite sa faca din E-Klasse Cabrio o masina mai atragatoare.

La exterior, Prime Edition se individualizeaza prin caroseria vopsita in culoarea "Tenorite Grey", asortata perfect cu jantele de 18 inch, de provenienta AMG.

Personalizarea continua si la interior, unde habitaclul a primit amprenta diviziei "Designo", specializata in modificarile la comanda a modelelor Mercedes. Clientii se vor bucura de o tapiterie din piele perforata, in doua culori, alb si negru, de scaune posterioare individuale si reglabile electric.

La toate acestea se adauga si pachetul Agility Control, care regleaza comportamentul vehiculului pe sosea. Noua versiune Prime Edition va fi disponibila impreuna cu toate variantele de motorizare ale decapotabilei germane.

via | autoblog

Comentarii (1)

  • Frumoasa ce sa zic
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru