Mercedes a lansat o editie aniversara a lui CL500

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 23.04.2009
Mercedes a lansat o editie speciala a modelului CL 500, creata pentru a aniversa 100 de ani de la inregistrarea siglei marcii germane.

Mercedes-Benz lanseaza o editie speciala a modelului CL 500 pentru a aniversa 100 de ani de la inregistrarea siglei sale in forma de stea cu trei puncte si de la lansarea emblemei oficiale. Modelul aniversar vine intr-o nuanta Designo si poarta cele doua sigle speciale incastrate in consola centrala.

Mercedes CL 500 este echipat cu un pachet sport AMG care include noile fuste spate si fata si pragurile laterale decorate cu otel inoxidabil. Pedalele sunt si ele fabricate din acelasi material si au un model din cauciuc pentru a impiedica alunecarea pantofilor. Interiorul este imbracat in piele si intr-un lemn ales special pentru aceasta editie aniversara.

Discurile de frana au sigla companiei vopsita pe acestea, iar jantele au dimensiunea de 20 inch si sunt fabricate din aliaj usor. Acest model de jante a fost creat special pentru aceasta editie aniversara si este disponibil in nuanta de gri titaniu doar pentru modelele aniversare CL 500. In Germania, pretul acestui model este de 137.445 euro, inclusiv TVA.

Daimler-Motoren-Gesellschaft a inregistrat steaua cu trei puncte in data de 24 iunie 1909.

Sase saptamani mai tarziu, August Benz a inregistrat cealalta parte a siglei Mercedes: cuvantul "Benz" inconjurat de lauri. O suta de ani mai tarziu, cele doua simboluri sunt folosite in continuare pe modelele Mercedes-Benz.

Via | Daimler

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru