Mercedes a lansat o editie speciala a lui G55 AMG in Dubai

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 16.12.2009
Legendarul Mercedes-Benz G-Klasse a primit inca o editie speciala, de data aceasta bazata pe versiunea G55 AMG a acestuia si disponibila doar in 79 de exemplare.

Dupa lansarea unei editii speciale a lui Mercedes SLS AMG la Salonul Auto de la Dubai, cei de la Mercedes-Benz rasfata arabii cu inca o editie exclusiva. De data aceasta, este vorba de o editie speciala a lui G 55 AMG Kompressor, pe care au intitulat-o "Edition 79". Edition 79 este bazata pe versiunea G55 AMG a lui G-Klasse.

Numele acestei editii speciale are semnificatie dubla: Mercedes-Benz G-Klasse a debutat in 1979 si aceasta editie va fi construita in doar 79 de exemplare. Fiecare exemplar poarta o placuta speciala la interior, care arata numarul de productie al acestuia si ii subliniaza unicitatea. Toate cele 79 de exemplare vor fi vopsite in nuanta magno alanite grey matt, care face parte din gama designo a celor de la Mercedes-Benz. Finisajul mat al acestei nuante de vopsea este disponibil doar pe cele 79 de unitati.

Fiecare Mercedes-Benz G55 AMG Kompressor Edition 79 este echipat cu un bullbar in partea frontala, ornamente laterale cu un aspect similar cu cel al fibrei de carbon si grile de protectie pentru semnalizatoarele fata.

Stopurile sunt si ele protejate de acest tip special de grila metalica. Jantele AMG de 19 inch care echipeaza aceste modele sunt realizate din aliaj usor si au un finisaj de nuanta titaniului. Acestea sunt angrenate de catre un motor V8 supraalimentat, care ofera 507 CP la 6.100 rpm. Pretul acestui model exclusiv nu a fost inca anuntat.

Via | Carenthusiast

Comentarii (3)

  • Tzaranu'
    din mine urla ca "seamana cu ARO"! Nimic mai fals.
    Uite cum poti pastra un design din anii 70 si sa te lase cu ochii scurgandu-se dupa ea.
    Cum ar fi sa pui una de-astea langa un X6 alb? Brr...
    1 1
  • Gospodarul
    vremi apuse ...
    Batranul Puch se tine tare ... ca un veteran de razboi :))

    Poate singura masina care mai pastreaza in ea ceva din era de aur Mercedes . Un design simplu , rezistenta cobrei si luciul golden arrow . mi-e dor de cobra mea
    1 0
  • Pt. Tzaranu'
    Esti praf !!!
    Frate dak tie nu-ti place asta nu inseamna k tre sa comentezi aiurea . Un BMW X6 n-o sa faca absolut niciodata ce poate sa faca un G-klass .
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru