Mercedes a lansat un pachet sport AMG pentru R-Klasse

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 05.05.2009
Mercedes R-Klasse a primit un pachet sport AMG, intitulat Grand Edition. Acesta este disponibil in Europa contra sumei de 3.300 euro.

Mercedes-Benz ofera un pachet sport AMG pentru R-Klasse, pe care l-a intitulat Grand Edition. Acest pachet contine elemente precum jante de aliaj de 20 inch si geamuri izolate termic cu tenta albastra, precum si o serie de echipamente suplimentare.

R-Klasse Grand Edition a primit ornamente din lemn la interior, care sunt completate de mici accente cromate. Volanul AMG al lui R-Klasse este echipat si cu padele pentru schimbarea treptelor de viteza, iar pedalele sport ale acestui model sunt fabricate din otel inoxidabil care a fost finisat astfel incat sa aiba un luciu cromat.

Pachetul sport AMG Grand Edition pentru Mercedes-Benz R-Klasse are un pret de 3.300 euro fara TVA si este disponibil doar in Europa. Acest pachet include si faruri bi-xenon cu sistem de iluminare activa in curbe si sistem de adaptare automata a intensitatii luminii.

Via | Carscoop

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru