Mercedes-AMG aprinde curiozitatea fanilor cu imaginile unui nou model sportiv

de Bogdan Mirică
Vineri, 10.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-AMG a publicat o serie de imagini teaser ale unui viitor model de performanță. Primele indicii conduc către un Mercedes C63 AMG Coupe

Mercedes ne promitea un model sportiv în această vară și se pare că încearcă să se țină de cuvânt. Divizia AMG a constructorului german a publicat o serie de teasere ale unui viitor model, așteptat să sosească luna aceasta.

Deși imaginile nu dezvăluie foarte multe detalii, prototipul fiind intens camuflat, ne putem gândi totuși la o versiune de performanță a modelelor deja existente. Analizând proporțiile mașinii și pasajele mai largi ale roților, divizia ar putea anticipa debutul versiunii C63 AMG Coupe, așteptată să debuteze în fața publicului alături de versiunea standard C-Klasse Coupe în această toamnă, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.

Nu este eclusă nici posibilitatea de a vedea un C63 AMG Black Series, versiune extremă a actualului C63 AMG, așteptată să dezvolte peste 500 de cai putere și să piardă câteva kilograme.

Imaginile de tip teaser trădează și jantele de 19 inch, din aliaj ușor, încălțate cu pneuri sportive de 255/35 R19.

Ușor mai mari decât cele ale actualului C63 AMG, care dispune de anvelope 245/35 R19. Prin urmare, luna aceasta ne va aduce cu siguranță un model nou în gama AMG.

Comentarii (2)

  • matioska again and again
    4 2
  • Sa nu ne pripim cu concluziile.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru