Mercedes-AMG CLA 45 Shooting Brake primeşte o ediţie specială de lansare: OrangeArt Edition

de Sebastian Toma
Joi, 04.12.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-AMG a prezentat ediţia specială OrangeArt a lui CLA 45 Shooting Brake. Aceasta iese în evidenţă prin ornamentele şi accentele portocalii amplasate la interior şi la exterior.

Mercedes-AMG a publicat pe pagina oficială de Facebook primele imagini şi informaţii ale versiunii 45 AMG a lui CLA Shooting Brake în ediţia specială OrangeArt. Aceasta va fi disponibilă comercială începând cu prima parte a anului viitor şi este oferită într-o serie limitată al cărui număr de unităţi nu a fost specificat. Modelul iese în evidenţă prin nuanţa specială ”gri grafit mat”, completată de accentele portocalii prezente la nivelul oglinzilor laterale, a grilei frontale şi a difuzorului de aer spate. Elementele vopsite în portocaliu nu se opresc aici, culoarea fiind regăsită şi la nivelul spiţelor jantelor din aliaj şi ale blocurilor optice, acestea din urmă având inele portocalii.

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake este primul break compact al mărcii germane

Interiorul lui CLA 45 AMG Shooting Brake OrangeArt are un volan sport cu design inspirat din motorsport, scaune sport îmbrăcate în piele şi microfibră, iar totul este completat cu ornamente din fibră de carbon. Cusăturile de la bord sunt portocalii, inclusiv pe bordul îmbrcăt în piele artificială Artico.

Mai multe ornamente din habitaclu au culoarea contrastantă specială folosită şi la exterior, în timp ce nuanţa principală este gri închis.

Designerul şef al Mercedes-Benz: "CLA atrage clienţii tineri şi ne aduce cumpărători de la alte mărci"

Bordul lui CLA 45 AMG Shooting Brake OrangeArt este îmbrăcat în piele artificială cusută cu fir portocaliu.

Urmareste Automarket
La fel ca modelul standard, CLA 45 AMG Shooting Brake OrangeArt are o motorizare 2.0 turbo de 360 CP şi 450 Nm, care îi asigură un timp 0-100 km/h de 4.7 secunde şi o viteză maximă limitată electronic la 250 km/h. Propulsorul este oferit în standard în compania unei transmisii AMG Speedshift DCT cu şapte trepte şi a sistemului de tracţiune integrală 4Matic.

Via MercedesAMG

Comentarii (1)

  • Andrei
    Tot ce e frumos costa,asa ca Romania sta la rand pentru o viata mai buna,cine stie poate prindem si noi un loc in urmatorul secol.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru