Mercedes AMG GT se lansează în 9 septembrie

de Bogdan Mirică
Joi, 24.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes pregăteşte de multă vreme lansarea supercarului AMG GT. Modelul se va lansa în data de 9 septembrie, urmând ca debutul live să aibă loc cu ocazia Salonului Auto de la Paris.

După o serie îndelungată de imagini spion şi după ce Mercedes ne-a prezentat chiar şi interiorul viitorului AMG GT, apar primele detalii despre data de lansare oficială a supercarului, care va prelua moştenirea lui SLS AMG.

Mercedes AMG GT - detalii şi imagini noi cu supercarul german

Potrivit unor surse din mass-media germană, debutul oficial al noului Mercedes AMG GT se va consemna în data de 9 septembrie, urmând ca debutul live să aibă loc o lună mai târziu, cu ocazia Salonului Auto de la Paris.

Esential 510 cai putere va oferi noul Mercedes AMG GT.
650 Nm vor fi generaţi de noul motor V8.
Despre Mercedes AMG GT se ştie deja că va folosi un motor V8 twin-turbo de 4.0 litri şi 510 cai putere, capabil să genereze un cuplu de 650 Nm, livrat între 1750 şi 4750 de rotaţii.

Mercedes-Benz prezintă motorul lui AMG GT: V8 twin-turbo de 510 CP

Interiorul lui AMG GT va avea, ca şi SLS AMG, doar două locuri şi se va concentra pe materiale şi finisaje de calitate.

Numeroase elemente ale modelului vor fi împrumutate de la ultimele lansări ale constructorului, cum ar fi C-Klasse W205, cu toate că finisajele abordate vor fi la un nivel superior.

Bordul va fi construit din fibră de carbon şi îmbrăcat în piele, în vreme ce fantele de aerisire vor prelua tuşele lansate odată cu SLS AMG. Consola centrală va prezenta toate comenzile esenţiale ale modelului, la fel ca în cazul predecesorului.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru