Mercedes-AMG pregătește o nouă gamă de modele hibride: startul va fi dat de un CLS de peste 450 de cai putere

de Daniel Popescu
Marti, 08.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-AMG va lansa o serie de hibrizi poziționați sub actuala gamă 63, iar primul dintre aceștia va fi o versiune din cadrul noii generație CLS care va genera peste 450 de cai putere.

Planurile Mercedes-AMG de extindere radicală a gamei de modele vor continua și în toamna acestui an. Potrivit informațiilor dezvăluite de publicația britanică Autocar, constructorul german are în plan lansarea unor hibrizi care vor fi poziționați sub gama 63.

Primul model din noua serie va fi o versiune hibridă a noii generații Mercedes CLS, care va fi dezvăluită publicului cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles din luna noiembrie a acestui an. 

Primele informații arată că modelul va fi echipat cu un motor AMG de 3.0 litri folosit de modelele din gama 43, care va fi cuplat la un motor electric de 50 kW. Se anticipează că puterea totală a sistemului hibrid va depăși 450 de cai putere.

În plus, sistemul hibrid va include tehnologie pentru recuperarea energiei la frânare și va face parte din sistemul bazat pe utilizarea unui acumulator de 48 de volți.

Ulterior, alte 6 modele hibride vor fi dezvoltate cu același tren de rulare ca și CLS, iar sursa citată susține că unul dintre principalii candidați să primească o tehnologie similară este Clasa E.

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru