Mercedes anunţă un recall pentru 41 de unităţi E-Klasse

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 07.04.2011
Nemţii de la Mercedes-Benz au anunţat o problemă la doar 41 de exemplare E-Klasse vândute în Statele Unite ale Americii. Aceştia vor inspecta vehiculele respective şi vor remedia gratuit problema în caz că bănuielile lor sunt confirmate.

Mercedes-Benz va iniţia un recall voluntar în Statele Unite ale Americii care vizează doar 41 de exemplare. Modelul vizat este E-Klasse Sedan W212 şi E-Klasse Wagon S212. Mecanicii vor inspecta şi eventual înlocui o componentă a amortizoarelor, care ar putea să se desprindă din cauza adezivului de calitate inferioară utilizat la asamblare. Cei de la Mercedes-Benz nu au specificat cum de sunt defecte doar 41 de exemplare şi ce a cauzat problema respectivă, dar au specificat că reparaţia este necesară pentru protecţia mecanicilor care vor lucra la vehicul în viitor şi chiar a persoanelor care vor sta în preajma acestuia.

Aparent, lipitura respectivă poate să cedeze din cauza vibraţiilor şi ar putea răni pe cineva care lucrează în compartimentul motor în timpul funcţionării motorului. Un alt exemplu ar fi un client care trage pe dreapta şi îşi completează lichidul de parbriz fără să mai oprească motorul. În cazul în care ar apărea o problemă, partea superioară a amortizorului s-ar putea desprinde şi ar putea răni persoana respectivă.

Până în prezent, nu a avut loc niciun accident cauzat de această potenţială problemă.

Recall-ul celor de la Mercedes-Benz va începe în aprilie şi va fi, ca de obicei, gratuit. Cei de la Daimler au mai anunţat un recall recent, care viza modelul ML produs între 2000 şi 2002 şi era cauzat de o problemă la sistemul de cruise control care ar fi putut să ”uite” să se dezactiveze la apăsarea pedalei de frână.

Via | Carscoop

Comentarii (3)

  • Asta cu 41 de unitati sunt sigur ca sunt la intamplare, daca vor descoperii greseli o sa se extinda. BMW 5 ;))
    2 11
  • Monsieur
    @jan
    Domnul meu ce legature are seria 5 cu stirea?

    Aaaa, esti tu fan boy si iti place ca in orice comentariu scrii, sa aduci in discutie BMW...acum inteleg.

    Macar cei de la Daimler, isi recunosc vina si repara, pt a nu exista probleme.

    Sa asteptam recall-urile si pt unele modele BMW si atunci sa te vad ce preferi.

    Sau stai, ca BMW nu se poate strica, este Dumnezeul masinilor.:))

    Acest comentariu este un pamflet si trebuie tratat ca atare.
    11 1
  • :)
    Nu chemau astia masinile daca aveau doar o presupunere.
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru