Mercedes are o agendă încărcată pentru 2017: lista lansărilor de anul viitor include Clasa S facelift și noul GLA

de Bogdan Mirică
Luni, 03.10.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a publicat o listă a lansărilor programate să debuteze în cursul anului 2017. Cap de afiș este faceliftul lui Mercedes Clasa S, urmat de același tratament pentru crossover-ul GLA.

Anul 2017 va fi destul de încărcat pentru Mercedes, care promite o serie de premiere pe care piața le cere. Într-o prezentare oficială dedicată investitorilor, Mercedes-Benz a dezvăluit lista modelelor pe care le va introduce în anul 2017. Printre noutăți se numără faceliftul modelelor Clasa S și GLA.

Informația este întărită și de imaginile spion care au surprins prototipuri intens camuflate ale modelelor actuale. Ceea ce înseamnă că faceliftul este într-o fază avansată de testare.

Viitorul Mercedes Clasa S va beneficia de o nouă generație de faruri adaptive, denumită Multibeam LED, cu un design nou, de stopuri redesenate și apropiate estetic de cele ale fratelui mai mic E-Klasse, și spoilere noi. Interiorul va adopta un volan nou, ușor mai convențional, cu trei spițe, nu cu două, așa cum este cel actual. Și configurația unității de comandă de pe consola centrală va fi modificată, iar tapițeria și nivelul de echipare vor fi îmbunătățite.

Sub capotă își va face loc un nou sistem hibrid, compus dintr-un motor pe benzină cu șase cilindri în linie și un motor electric.

Debutul noului Mercedes Clasa S facelift ar urma să aibă loc abia la mijlocul lui 2017.

De cealaltă parte, micul GLA, cel mai mic SUV al germanilor, va primi de asemenea blocuri optice față și spate redesenate, cu o nouă tehnologie de iluminare, modificări estetice la interior și exterior, precum și un nivel de echipare generos.

Pe lista lansărilor de anul viitor se mai află varianta decapotabilă a actualului Mercedes Clasa E Cabriolet, precum și cele două mașini electrice al subsidiarului Smart: Fortwo EV și Forfour EV.

Comentarii (1)

  • Daca nu schimba designul asta neoriginal, degeaba. Arata ca o copie chinezeasca fara personalitate si fara pic de calitate. Dar mai important este plasticul care imita aluminiul la interior, si 1.001 LED-uri ca sania lui Rudollf .
    1 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru