Mercedes-Benz a lansat o bicicletă inspirată de modelul AMG GT

de Dragoș Băltățeanu
Duminica, 05.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz s-a asociat cu producătorul german de biciclete Rotwild pentru a crea un mountain bike inspirat de modelul perfomant Mercedes-AMG GT.

Mercedes-Benz și Rotwild au prezentat un noul model de bicicletă numit GT S. Sursa de inspirație pentru acest mountain bike este performantul model Mercedes-AMG GT. Pentru a păstra o linie similară între automobil și bicicletă, producătorul Rotwild a creat o bicicletă performantă gândită pentru competiții. Bicicleta Rotwild GT S folosește un cadru ultraușor vopsit în galben și negru. Coarnele sunt fabricate din fibră de carbon, iar selectorul de viteze este unul multi-shift electronic Shimano XTR ce permite schimbarea rapidă a mai multor rapoarte. Bicicleta Rotwild GT S folosește și un sistem de suspensie complet.

Performanta bicicletă folosește frâne pe disc Formula AMG R1 Racing FCS și roți de carbon de 29 inch dotate cu anvelope Continental Race King. Mercedes-Benz și Rotwild vor construi doar 100 de exemplare ale acestui model de bicicletă, iar prețul este unul pe măsură: 9.900 euro. 

Urmareste Automarket
Mercedes-Benz și Rotwild nu sunt la prima colaborare de acest gen. În 2013, Rowild a construit bicicleta R.X45 AMG, o bicicletă din fibră de carbon inspirată de varianta Edition 1 a modelului Mercedes-Benz A45 AMG.

Via Mercedes-Benz

Comentarii (3)

  • antonny
    revizia la bicicleta tot la reprezentanta Mercedes se face???
    13 0
  • razvan
    Dacă vă concentraţi asupra lucrurilor dorite şi ţineţi gândurile departe de ceea ce vă provoacă teamă, scopurile voastre, oricare ar fi ele, se vor materializa în cele din urmă şi vor deveni realitate. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: razvan.lead_2011@yahoo.com
    1 8
  • Brembo
    La banii aia iti o bicicleta de profesionist cu cadru carbon , componente de top si iti raman bani si de turul Europei pe bicicleta
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru