Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo este noul Batmobil: mașina va putea fi admirată în viitoarea peliculă Justice League

de Cornel Șocariciu
Marti, 10.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cu ocazia noului film Justice League, Batman renunță la vechile mașini pentru un Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo. În același timp, Wonder Woman primește un Clasa E Cabrio.

Marvel are suportul Audi, în timp ce DC Comics mizează pe serviciile Mercedes-Benz. În aceste condiții, noua peliculă Justice League promite o mulțime de surprize atât pentru fanii filmelor cu eroi din benzi desenate, cât și pentru cei care iubesc mașinile.

Pelicula Justice League ajunge pe marile ecrane din SUA în 17 noiembrie, iar Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg și The Flash fac parte din distribuție. Rolul lui Batman este interpretat de Ben Affleck, iar noua lui mașină este un Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo. Spre deosebire de conceptul inițial, versiunea folosită în pelicula Justice League este cu 10% mai mare. Această modificare a fost realizată pentru ca Ben Aflleck să poată urca la volan.

Noul Mercedes-Benz Clasa E Cabrio va fi condus de Wonder Woman (Gal Gadot), în timp ce fanii vor putea admira și un G500 4x42.

"Mercedes-Benz Clasa E Cabrio este mașina potrivită pentru Wonder Woman. Si cine altcineva ar putea conduce un vehicul precum Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo dacă nu Bruce Wayne (Batman)? Prin urmare, suntem extrem de încântați să colaborăm cu Warner Bros", a declarat Jens Thiemer, vicepreședintele departamentului de marketing Mercedes-Benz.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru