Mercedes-Benz ar putea dezvolta o nouă transmisie: nemții au înregistrat denumirea 8 G-Tronic

de Cornel Șocariciu
Joi, 17.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Gama de transmisii oferită de Mercedes-Benz s-ar putea îmbogăți. Nemții au înregistrat denumirea "8 G-Tronic", semn că nu exclud dezvoltarea unei transmisii automate cu opt rapoarte.

Mercedes-Benz ar putea extinde gama de transmisii cu o nouă cutie automată cu dublu ambreiaj. Conform informațiilor apărute la nivel internațional, constructorul din Stuttgart a înregistrat denumirea "8 G-Tronic".

În Germania, numele a fost înregistrat în 28 februarie 2017, în timp ce în SUA, dosarul a ajuns în cadrul Oficiului de Brevete și Mărci în 10 august.

În acest moment, Mercedes-Benz are în gamă o transmisie 7 G-Tronic (foto) și una 9 G-Tronic. În cazul în care nemții vor dezvolta o cutie automată cu opt rapoarte și nu au demarat acest proces de înregistrare doar pentru protejarea denumirii "8 G-Tronic", cutia 7 G-Tronic ar urma să dispară treptat din oferta constructorului din Stuttgart.

Pentru moment, oficialii Mercedes-Benz nu au oferit niciun detaliu cu privire la informațiile apărute la nivel internațional. 

Via | Carscoops

Comentarii (1)

  • Mercedes, mazda si altii care nu au masini electrice in plan ci doar complexitatea masiva si crescanda a motoarelor cu combustie vor sfarsi ca si nokia pe partea de telefoane mobile.
    3 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru