Mercedes-Benz C-Klasse primeşte o nouă variantă entry-level: C160 de 129 CP

de Sebastian Toma
Luni, 06.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz va oferi o nouă variantă entry-level a lui C-Klasse, numită C160. Aceasta va fi disponibilă atât în configuraţiile berlină, cât şi Estate.

Mercedes-Benz C-Klasse va fi oferit în compania unei noi motorizări entry-level, botezată C160. Aceasta dezvoltă 129 CP şi este oferită exclusiv alături de o transmisie manuală cu şase trepte. Producătorul german va oferi această variantă a modelului său de clasă medie atât în compania caroseriei berline, cât şi în compania caroseriei Estate. Primele livrări ale versiunii C160 vor debuta în luna iunie a anului curent. Specificaţiile tehnice complete ale acestei variante vor fi anunţate în curând.

Preţuri Mercedes-Benz C-Klasse în România: start de la 34.100 euro

Versiunea de bază are climatizare automată pe o singură zonă în standard, în timp ce fraţii săi mai mari beneficiază de climatizare automată pe două zone încă de la dotarea de bază. Printre elementele standard interesante în dotarea lui C-Klasse se numără airbag-ul pentru genunchii şoferului, sistemul de monitorizare a detectării gradului de oboseală a şoferului ”Attention Assist”, capotă activă pentru protecţia pietonilor, geamuri cu tentă de culoare, elemente LED pentru blocurile optice faţă şi spate, ornamente interioare piano black, volan îmbrăcat în piele şi altele.

Mercedes-Benz Clasa C: informaţiile şi fotografiile oficiale

Urmareste Automarket
Pe lângă echiparea de bază, Mercedes-Benz C-Klasse este oferit în compania a trei linii de echipare: Avantgarde, Exclusive şi Sport AMG.
Acestea pot fi diferenţiate cu uşurinţă încă de la grila radiatorului, versiunea exclusive având o griă a radiatorului cu 3 lamele argintii şi siglă pe capotă, în timp ce versiunile Sport AMG şi Avantgarde au două lamele în grila frontală, acestea fiind argintii pentru echiparea Sport AMG şi cromate pentru echiparea Avantgarde.

Via Mercedes-Benz Passion

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru