Mercedes-Benz CLA - primele imagini neoficiale

de Dragoș Băltățeanu
Marti, 25.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Chiar în Ajunul Crăciunului, câteva imagini cu noul model Mercedes-Benz CLA au ajuns pe internet. Mercedes încă nu a prezentat oficial noua berlină, dar o va face probabil foarte curând.

Primele imagini cu noul model Mercedes-Benz CLA au ajuns pe internet în mod neoficial. Este prima ocazie pentru a vedea sedanul compact fără camuflaj. Cinci imagini au fost prezentate, inclusiv două fotografii în care este prezentat interiorul noului model. Modelul din imagini este echipat cu pachet AMG ce aduce un spoiler mai agresiv și un calandru special.

Fiind primul membru al familiei lărgite de modele bazate pe Mercedes-Benz A-Klasse ce va fi vândut și în Statele Unite ale Americii, este posibil ca noul CLA să fie prezentat oficial la Salonul Auto de la Detroit din luna ianuarie a anului 2013. În ceea ce privește motorizările noului sedan compact, acestea vor fi împrumutate de la A-Klasse: 2.0 litri benzină 211 CP pentru CLA 250 BlueEfficiency și probabil același motor în variantă de 350 CP și 450 Nm pentru CLA 45 AMG, precum și un set complet de motoare turbodiesel.

Vom reveni cu informații complete imediat ce Mercedes-Benz va prezenta oficial modelul CLA.

Via Carscoop

Comentarii (12)

  • ADRIAN FLORARU
    bravo mercedes santeti lideri in auto....
    44 40
  • Arata foarte bine. @ ADRIAN FLORARU, la ce sunt lideri mai exact ?
    40 22
  • Arata execrabil de urat ,exact ca noile modele Mercedes ( CLS,CLA,A,B ,ML si GLK) sunt anoste rau de tot ,insa nu mai zik de faceliftul lui E-klass care are un design sters si care s-a departat de filosofia de la care a plecat cea cu 4 faruri .Acest model de CLA poti foarte bine sa il comfunzi cu un VW daca ii scoti emblema.FFFF urat iar la preturi sigur va bubui buzunarele .Nu as da bani pt o asa uratenie doar pt ca este un Mercedes cum zic altii.Pt mine marca asta nu mai emana atata istorie cum emana in trecut acum 15 -20 de ani,fiindca s-au indepartat rau de filosofia care i-a consacract.
    17 44
  • @iny - Stii ca gusturile nu se discuta nu?
    Si cam care ar fi filozofia aia care i-a consacrat? Farurile duble la e-class? Pff, personal mi se pare ca noul A-class arata a masina in comparatie cu vechiul model
    25 10
  • kumite
    Pai daca nu mai emana atata istorie cum emana acum 15-20 de ani,atunci du-te la Lexus ,care in 1989 nu emana nici un pic de istorie,iar acum este apogeul automobilului premium.Mda!Elevul si-a depasit profesorul!Asta se cheama adevarat progres!
    13 12
  • andrei
    iny ce e urat la masina asta ca nu inteleg...sau la celelalte modele care le-ai mentionat.Cand zici ca seamana cu Vw ,iau de bine faptul ca Vw a evoluat,dar Mercedes este si va ramane un brand oriunde si oricand,care face masini ergonomice,frumoase si puternice...dar mai exista din 6 miliarde de oameni si cativa ca tine care apreciaza Lada sau mai stiu eu ce masini
    16 2
  • andrei
    iny ce e urat la masina asta ca nu inteleg,sau la celelalte modele mentionate de tine mai sus, tehnologie nota 10,design nota 10,fiabilitate si consum nota 10, BRAND MERCDES-BENZ.Cand zici ca seamana cu un Vw iau de bine faptul ca Vw va deveni in curand cel mai mare producator de automobile din lume,si ca a evoluat imens,insa Mercedes este unic. Iti mai zic ca suntem peste 6 miliarde pe planeta asta,la toti ne place ce-i frumos,dar mai sunt si dinastia ca tine care apreciaza LADA in 2012 si nu Mercedes-Benz sau VW.Oricum nemtii is nr1 la automobile...poti spune ce vrei,calitatea automobilelor germane se vede in cifre.Cand piata auto internationala sufera GERMANII fac profituri record,asta dovedeste "filosofia" unui filosof ca tine. Americanii,Japonezii,Francezii,Italienii si nu numai apreciaza marcile germane de automobile,dar e imposibil sa nu fie dinastia ca tine.
    15 4
  • BaditzaEx
    dk o sa ceara de la 25-28k pt varianta 1,5DCI logan sa-si ia gandul ...:)) ( nu k m-ar da pe mine banii afara din casa dar Benz a scos modelul asta pt o categorie de clienti cu mai putina dare de mana )

    sunt de parere ca ar fi mers pe acest CLA ( acel 1,8 DI-D de la Mitsubishi de 150 cp ) la un pret de maxim 35,000 euro iar varianta de 2,0 211 benzina sunt convins ca va fi undeva la minim 35,000
    o masina aratoasa si nu prea la ce pret vor cere pe ea , sunt de acord cu iny ( asta am scris si eu acum ceva timp ) in mare masura
    3 15
  • BaditzaEx
    in afara de clasa S si SL, SLS ( si CL -coupe ) si G ( offroaderul nu derivatele ), Benz numai este deloc ce era odata ( aici ma refer strict la ce am vazut/simtit , materialele folosite la interior sunt de calitate indoielnica, ma refer la C-class, E-class si derivatele..., )
    0 19
  • @kumite

    Probabil nici macar in testele revistelor de la japonezi Lexus n-a castigat vreodata in fata germanilor :)))). Saracu' de tine, esti rupt de realitate!

    @BaditzaEx

    De unde tot vomitati 1,5 dci, copii spalati pe creier? Motorul asta inca nu exista pe vreun Mercedes, iar cand va exista, va fi aproape complet modificat.
    O adevarata "bijuterie" motorul ala de Mitsubishi :)). Au propriile motoare diesel mult mai bune si performante: 1,8; 2,1; 2,2; 3,0 etc.
    13 4
  • @kumite,esti total pe langa subiect pustiule la fel si colegul tau de deasupra ta.Se vede doar din exprimari ca nu ati trait acum 20 de ani.Acum 20 de ani mercedes avea cele mai uniforme masini,cele mai calitative motoare,cele mai fiabile motoare,o intreaga istorie complexa pusa bine la punc ,insa de atunci s-a indepartat de tot de acea filozofie initiala care i-a consacrat mai ales prin aceste noi modele care au design sters,anost fara pic de amestec istoric.Pana si batrinul e class s-a prostit,s-a indepartat de acea filozofie cu acel facelift suplit care se crede grandios.La Lexus nu se aplica acest caz fiindca Lexus este un brand foarte tanar,insa chiar si asa ce-i mai trebuie istorie cand are istorie compania mama? Si pe langa asta are un succes foarte mare fiind produs de un mare constructor.
    6 18
  • un oarecare
    @Iny ai perfecta dreptate !
    2 17

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru