Mercedes-Benz CLS facelift primeşte pachetele Sport şi Night

de Bogdan Mirică
Luni, 30.06.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a lansat două pachete distincte pentru noul CLS facelift: Sport şi Night. Dacă primul scoate în evidenţă caracterul sportiv al coupe-ului cu patru uşi, al doilea mizează pe câteva elemente distinctive.

Abia lansat la începutul acestei luni, noul Mercedes CLS facelift se bucură deja de două pachete de personalizare, oferite chiar de constructorul german.

Mercedes CLS Sport Package

Cei care îşi doresc un aspect sportiv pronunţat pentru modelul lor, pot alege pachetul Sport. Acesta include jante de 18 inch cu finisaj gri Himalaya sau jante de 19 inch cu mai multe opţiuni de design. În spatele jantelor se află discuri de frână mai mari şi etrieri inscripţionaţi cu logo-ul Mercedes-Benz.

Nu lipsesc terminaţiile din inox pentru sistemul de evacuare şi nici suspensia sportivă Direct Control, care poate fi setată şi cu un mod Comfort. Pachetul Sport este valabil pentru toate versiunile actualului CLS, inclusiv pentru vârful de gamă CLS63 AMG. Excepţie face doar CLS500.

Mercedes CLS Night Package

Urmareste Automarket
Alături de pachetul Sport, Mercedes oferă şi opţiunea Night.
Acest pachet de accesorii include, de asemenea, jante noi de 18 şi 19 inch, dar şi câteva elemente noi de design: oglinzi laterale, extensie AMG pentru spoilerul spate şi grila radiatorului, toate vopsite în negru lucios. Nu lipsesc geamurile spate cu tentă şi conturul contrastant al suprafeţei vitrate.

Toate aceste modificări se vor aplica doar modelelor cu pachet AMG Line, standard pe versiunea CLS500.

Comentarii (1)

  • Ireprosabila fata (botul) si lateralul. Spatele si interiorul ar mai fi trebuit lucrate...
    3 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru