Mercedes-Benz G-Klasse Edition 35, o ediţie specială în loc de tort aniversar pentru legendarul off-roader

de Sebastian Toma
Marti, 14.10.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a decis să aniverseze 35 de ani de la lansarea lui G-Klasse printr-o ediţie specială numită Edition 35. Aceasta este disponibilă pentru versiunile G350 BlueTec şi G500 şi implică anumite pachete de echipamente şi ornamente în plus faţă de modelul standard.

Mercedes-Benz G-Klasse a aniversat 35 de ani de la debutul pe piaţă, iar compania din Stuttgart a preferat să-i sărbătorească existenţa lui Gelandewagen cu o ediţie specială în locul tortului aniversar. Mercedes-Benz Gklasse Edition 35 este disponibil pentru versiunile de motorizarea G350 BlueTec şi G50O. Trei culori speciale sunt oferite pentru această ediţie: Designo Mystic White Bright, Palladium Silver Metallic şi Obsidian Black Metallic. Indiferent de culoarea aleasă, maşina primeşte jante din aliaj de 18 inch şi mai multe elemente vopsite în negru lucios, de la barele de protecţie şi bosajele roţilor până la capacele oglinzilor laterale şi la plafon. Exteriorul lui G-Klasse Edition 35 primeşte şi pachetul crom, evacuarea sport în cazul lui G500 şi pachetul AMG Sport în standard.

Mercedes-Benz G-Klasse facelift, primele imagini şi informaţii oficiale

Interiorul ediţiei speciale a lui G-Klasse primeşte accente cromate, bord îmbrăcat în piele, volanul AMG Performance, ornamente Designo cu finisaj piano black, plafonul negru Designo din microfibră şi, la alegere, tapiţeria Designo Porcelain/Black în touă tonuri sau tapiţeria într-o singură nuanţă, negru, tot din gama Designo.

Pachetul de personalizare Designo le permite clienţilor Mercedes-Benz să personalizeze modelul G-Klasse folosind culori şi materiale speciale. Spre deosebire de alte ediţii speciale ale unor modele, G-Klasse Edition 35 nu prezintă nicio plăcuţă dedicată care să-i sublinieze apartenenţa la o serie limitată.

POVEŞTI AUTO: 105 ani de automobile Mercedes-Benz cu tracţiune integrală

G-Klasse Edition 35 s-a întâlnit cu Otto, modelul care l-a purtat pe aventurierul german Gunther Holtorf în călătoria sa în jurul lumii în 26 de ani.

Urmareste Automarket
Ediţia specială de aniversare a 35 de ani de existenţă a lui Mercedes-Benz G-Klasse este deja disponibilă pe piaţa din Germania. În cazul versiunii G350 BlueTEC, preţul de pornire este de 101.030 euro cu toate taxele, respectiv de 112.812 euro cu toate taxele incluse pentru versiunea G500.

Via Mercedes-Benz

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru