Mercedes-Benz MLC, un rival pentru BMW X6

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 23.07.2011
Constructorul german Mercedes a decis să iasă pe piaţă cu un rival pentru BMW X6. Viitorul model va purta denumirea de MLC şi va debuta pe piaţă până la finalul anului 2014.

Dacă până acum, BMW X6 defila nestingherit prin segmetul SAC-urilor, a venit momentul apariţiei primilor "rivali". Şi cine altcineva se poate bate de la egal la egal cu succesul obţinut de BMW, dacă nu Audi şi Mercedes. Constructorul din Ingolstadt a anunţat că va scoate pe piaţă modelul Q6, iar acum a venit rândul reprezentanţilor din Stuttgart să răspundă "chemării" celor de la Audi.

Conform jurnaliştilor de la AutoBild, Mercedes vrea să lanseze până la finele lui 2014 un crossover-coupe care va purta denumirea de MLC. Decizia oficialilor germani de a face pasul acesta a venit în urma vânzărilor bune de care se bucură atât BMW X6, cât şi Range Rover Evoque. Noul model va avea la bază platforma lui ML însă va beneficia de un design mult mai elegant, iar forma de coupe va fi preluată de pe actualul CLS.

Ne putem aştepta ca Mercedes să sacrifice utilitatea în favoarea design-ului, întrucât acesta este criteriul cel mai important în alegerile făcute în acest segment. Aceleaşi surse sugerează faptul că noul model german va beneficia de serviciile tuturor motoarelor disponibile în gama, iar în planuri se regăseşte şi o versiune AMG de 544 de cai.

Puterea agregatelor germane va fi transmisă roţilor prin intermediul unei cutii de viteze automată cu şapte rapoarte.

Via | AutoBild

Comentarii (3)

  • Victor
    Cocalari din toate tarile uniti-va =)))))))))))))))))))))))))))))))))))
    19 6
  • =))
    5 0
  • ANDREI
    Mai bine zis : cocalari din toate colturile tzarii ... UNITI-VA :)
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru