Mercedes-Benz susţine tinerii înotători din România

de Bogdan Mirică
Miercuri, 10.09.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz oferă susţinere câştigătorilor concursului „Camelia Potec. În căutarea viitorilor campioni”, oferindu-le echipament şi un cadrul de antrenament.

În luna martie a acestui an, Mercedes-Benz îşi anunţa susţinerea pentru Fundaţia Română de Tenis, Fundaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern şi Fundaţia Olimpică Română pe o perioadă de trei ani. Oficialii români ai constructorului din Stuttgart ofereau trei maşini Mercedes Vito pentru transportul sportivilor.

Mercedes oferă câte un Vito pentru Federaţia Olimpică Română şi pentru Federaţiile de Tenis şi Nataţie

La şase luni de atunci, brandul german se implică şi mai mult în promovarea şi susţinerea tinerilor care s-au afirmat la concursul „Camelia Potec. În căutarea viitorilor campioni.”

Este foarte important ca sportivii care își doresc performanțe să aibă cadrul necesar pentru a se antrena, începând cu o locație adecvată, un echipament profesionist, antrenori calificați și, bineînțeles, susținere morală.

Camelia Potec
preşedinte Federaţia de Nataţie
Competiţia, desfăşurată în paarteneriat cu Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern, a adunat la start 250 de participanţi, din rândul cărora au fost selectaţi 24 de copii, cu vârste cuprinse între 9 şi 11 ani.
Finaliştii vor participa vreme de o săptămână la cantonamentul susţinut de Stejarii Country Club şi Mercedes-Benz România.

Tot Mercedes a oferit şi echipamente sportive micilor înotători şi antrenorilor, constând în rucsacuri şi articole sportive pentru înot. Ele vor fi folosite pentru cantonamentul de o săptămână şi pentru antrenamentele viitoare. În bazinul olimpic din cadrul Stejarii Country Club, campioana olimpică Camelia Potec va coordona activitatea de cantonament.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru