Mercedes C-Klasse: 300.000 unitati vandute

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 02.06.2008
In primul an de existenta pe piata, Mercedes C-Klasse a fost livrat in 300.000 de exemplare.

Esential

300.000 de unitati Mercedes C-Klasse au fost vandute pana in primul an de comercializare.

Mercedes a lansat acum un an noul model C-Klasse. De atunci si pana in prezent producatorul german a inregistrat vanzari de 300.000 de unitati.

Sedanul a intrat pe piata foarte tare sia inregistrat vanzari spectaculoase de la inceput, iar de la sfarsitul anului trecut, de la lansarea versiunii break, lucrurile au mers si mai bine in gama lui C-Klasse”, a declarat Klaus Maier, vicepresedinte executiv la Mercedes.

Dupa cum era de asteptat, piata numarul unu pentru Mercedes C-Klasse este Germania, unde s-au vandut 25% din total, urmata de SUA, Marea Britanie, Italia si Africa de Sud.

In ceea ce priveste vanzarile impartite pe motorizari, versiunea C 220 CDI conduce cu o treime din optiuni. Peste 20% din vanzarile sedanului C-Klasse au fost inregistrate la versiunea C 200 Kompressor.

In cazul vanzarilor la versiunea break a modelului, mai bine de 75% din optiunile clientilor au fost indreptate spre diesel.

Taguri: C-Klasse, Mercedes

Comentarii (2)

  • Crysty
    Mercedes C -Klasse
    O masina reusita ! Merita toti banii in fata lui BMW Serie 3 sau Audi A4.
    0 0
  • ~!~TEXAN~!~
    Clar este peste 3 series & A4
    VANZARILE O SPUN .. NU YO ... :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru