Mercedes C-Klasse Coupe, programat să se lanseze în noiembrie 2015

de Bogdan Mirică
Vineri, 05.12.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes va extinde gama actualului C-Klasse cu o variantă coupe, capabilă să rivalizeze cu BMW Seria 4. Modelul va sosi peste fix 12 luni, în noiembrie 2015.

Cu un BMW în plină ascensiune, Mercedes trebuie să joace toate cărțile pentru a reveni în lupta pentru supremația segmentului premium. Motiv pentru care germanii vor arunca pe câmpul de bătaie o nouă variantă de caroserie a actualului C-Klasse. Este vorba despre varianta coupe, creată special pentru a rivaliza cu BMW Seria 4.

Potrivit unor informații obținute de revista germană „Auto Motor und Sport”, modelul se află în curs de elaborare și ar urma să își facă apariția în mod oficial abia în luna noiembrie a anului viitor. Adică fix peste un an de zile. Până atunci, viitorul C-Klasse Coupe este ocupat cu o serie de teste.

Informații preliminare anunță un model diferit de varianta sedan, capabil să își asume o identitate complet nouă, cam în același mod în care a făcut-o și Seria 4 în raport cu Seria 3. Lungimea totală se va opri la 4690 de mm, iar lățimea va fi mai mare decât cea a sedanului, tocmai pentru a exprima o atitudine impozantă, sportivă.

Garda la sol va fi și ea redusă cu câțiva milimetri.

Sub capotă se vor ascunde aceleași motorizări ca în cazul variantei sedan. Asta înseamnă și motoarele pe benzină de 2.0 litri cu 241 de cai și de 3.0 litri bi-turbo, de 330 de cai. O versiune AMG este și ea inclusă în plan, urmând a debuta ceva mai târziu, adică în 2016, cu motorul V8 de 4.0 litri și 470 de cai.

via wcf

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru