Mercedes C-Klasse primește condimente estetice din partea diviziei AMG

de Bogdan Mirică
Joi, 23.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes și divizia de performanță AMG condimentează aspectul conservator al actualului C-Klasse cu o serie de accesorii sportive, care pot fi montate în mai puțin de două ore.

Actualul Mercedes C-Klasse se află pe piață de aproape doi ani, așa că modelul de segment mediu simțea nevoia unui aer proaspăt. Germanii au înțeles asta și au conceput alături de divizia de performanță AMG un pachet de accesorii care vor condimenta aspectul conservator al modelului.

Pachetul va fi disponibil doar pe modelele echipate deja cu kitul sportiv AMG Line, dar și pe versiunea intermediară C450 AMG 4Matic.

Toate aceste versiuni vor include cinci componente exterioare noi: un spoiler frontal mai agresiv (560 de euro), extensii AMG pentru praguri (790 de euro), o buză pentru portbagaj (350 de uro), un spoiler spate cu deflector de aer inclus (560 de euro) și o serie de inserții negre pentru fantele de aer posterioare (220 de euro). Pentru cei care vor să aplice motive AMG pe caroserie, Mercedes mai cere alți 200 de euro.

Toate accesoriile enumerate mai sus nu mai au nevoie de vopsire și pot fi instalate foarte ușor pe mașină. Mercedes susține că dealerii săi vor putea instala acest pachet în doar o oră și jumătate.

Lista de accesorii va fi valabilă și pentru modelele C-Klasse Estate și viitorul C-Klasse Coupe, însă începând cu luna decembrie a acestui an.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru