Mercedes C63 AMG, Safety Car în Campionatul DTM

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 29.04.2011
Mercedes a anunţat că anul acesta C63 AMG Performance se va achita de îndatoririle unui Safety Car în noua ediţie a campionatului DTM.

Esential

487 de cai putere dezvoltă C63 AMG cu pachetul Performance.

Mercedes va fi alături de piloţii Campionatului German de Turisme DTM cu cel mai nou Safety Car al său, versiunea revizuită a modelului C63 AMG. Competiţia va debuta oficial weekendul acesta la Hockenheim şi va alinia la start piloţi cu renume din Europa.

Exemplarul care se va achita de misiunea de Safety Car pe parcursul întregului sezon este un C63 AMG echipat cu pachetul Performance, capabil să livreze o putere totală de 487 cai putere, storşi din acelaşi motor V8 de 6.2 litri. Puterea, transmisă cu ajutorul unei transmisii MCT cu şapte trepte, propulsează berlina de la 0 la 100 de km/h în doar 4.3 secunde.

Versiunea C63 AMG Performance este echipată cu un diferenţial spate autoblocant şi un sistem de frânare cu discuri ventilate şi perforate şi cu etriere în şapte respectiv patru pistonaşe, pe faţă şi pe spate.

via | autoblog

Comentarii (1)

  • DTM
    M da masina putea fi vazuta la prezentarea oficiala a masinilor pt sezonul 2011 (10.04.2011) DTM la Wiesbaden...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru