Mercedes CLA45 AMG - primele imagini ale coupe-ului compact de performanţă

de Bogdan Mirică
Miercuri, 20.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a dat publicităţii prima galerie foto a noului CLA45 AMG, versiunea de performanţă a coupe-ului compact cu patru uşi. Debutul live va avea loc în cadrul Salonului Auto de la New York, săptămâna viitoare.

Urmareste Automarket
În aşteptarea Salonului Auto de la New York, programat să debuteze la finalul acestei luni, Mercedes a publicat primele imagini oficiale ale noului CLA45 AMG.

Galeria foto trădează modificările estetice pe care le va suferi coupe-ul cu patru uşi, implicit kitul aerodinamic nou, ce include extensii pentru spoilerul faţă, prize de aer mai generoase, un deflector posterior şi ţevi de eşapament duble.

Nu lipsesc jantele AMG, în spatele cărora se ascund etriere de culoare roşie.

Esential 360 de cai putere ar urma să ofere Mercedes CLA45 AMG
4.6 secunde îi vor fi necesare noului CLA45 AMG pentru a atinge 100 km/h.
Potrivit primelor informaţii şi judecând după logica împrumutului tehnologic, CLA45 AMG va fi propulsat de acelaşi motor pe benzină regăsit pe A45 AMG, fratele său hatchback. Este vorba despre motorul cu patru cilindri, de 2.0 litri, capabil să dezvolte 360 de cai putere şi un cuplu motor de 450 Nm. Unitatea va fi asistată de aceeaşi transmisie automată cu dublu ambreiaj şi şapte rapoarte.

La începutul acestei luni, în cadrul Salonului Auto de la Geneva, oficialii Mercedes au dezvăluit că viitorul A45 AMG va fi capabil să accelereze de la 0 la 100 de km/h în 4.6 secunde şi că preţul său de pornire este estimat la peste 50.000 de euro.

Comentarii (12)

  • inca un hit marca Mercedes
    24 4
  • Sa vedem raspunsul competitorilor. Cam greu pentru ei :) la cifrele acestea.
    18 3
  • razvan
    360 de cai cu tractiune pe fata ????
    2 7
  • @CONCURENTA
    CONCURENTA DEABEA SCOATE DINTRUN MOTOR DE 2L 300HP,RUSINICA !!!
    6 5
  • @razvan probabil va fi awd
    5 0
  • @ razvan

    Pe A Class, AMG vine cu 4Matic, deci sansele sunt foarte mari sa vedem asa ceva si pe CLA.
    4 0
  • Urata masina. Se vede ca deriva dintr-un hatch-back, formele nu sunt deloc armonioase. Ca sa exagerez un pic, zici ca e un Clio Symbol!
    4 20
  • Vasilica
    Am tot urmarit articole legate de CLA AMG si nu a mai vorbit nimeni ca la 2L si 360Cp nu are cum sa te tina mai mult de 10.000 KM fara sa il dai pe ulei, pe principiul 1+1=2, unde sunt adevaratii ingineri?
    13 8
  • @Vasilica
    Nu au stiut inginerii de la AMG de tine si au construit motorul acesta fara cateva informatii esentiale. Asta e, o sa se trezeasca cu surprize neplacute daca nu au stiut ca trebuie testat inainte de a fi lansat.
    15 3
  • La bani astia imi cumpar un BMW seria 1 M. Este mult mai adevarat la condus si arata foarte bine. Masina asta este un Mercedes A prelungit, urat.
    4 14
  • @jan, @ EMC: Nu cumva voi sunteti posesori de Renault? Parca prea pomeniti si ridicati in slavi marca asta! Cum sa compari CLA cu Renault? Voi nu aveti minte? Ati vazut masina asta? Ati condus-o? Daca nu, de ce va dati cu parerea? Cred ca va fi un hit,mai ales pentru cei care considera CLS prea mare pentru un tip care nu vrea sa epateze.
    3 0
  • Va rog.."etriere" la plural!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru