Mercedes Clasa A Sedan, surprins în teste pe drumuri publice: germanii pregătesc lansarea la începutul lui 2018

de Daniel Popescu
Duminica, 24.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes Clasa A Sedan a fost surprins pe drumurile publice în cadrul unor teste sub camuflaj, ca parte a ultimelor pregătiri pentru lansarea programată în prima parte a anului viitor.

Gama de modele compacte Mercedes va fi extinsă anul viitor cu Clasa A Sedan, care a fost confirmat prin lansarea unui concept (foto) la Salonul Auto de la Shanghai din aprilie și anunțat apoi și în luna septembrie.

Ulterior, noul model a început să fie testat de germani pe drumurile publice, iar cea mai nouă apariție a avut loc chiar zilele trecute.

Imaginile surprinse de amatori arată că Mercedes se află în fața ultimelor pregătiri pentru dezvoltarea noului model, întrucât prototipul aflat sub camuflaj este echipat cu noutățile de design anticipate anterior, cum ar fi blocurile optice.

Chiar dacă nu avem încă toate detaliile, există numeroase informații despre noua generație Clasa A, care va avea dotări asemănătoare cu cele ale Sedanului. Astfel, știm deja că Mercedes Clasa A va împrumuta tehnologiile autonome de pe Clasa S, corespunzătoare nivelului 2 de autonomie. Prin urmare, până la anumite viteze, mașina va fi capabilă să vireze și să frâneze singură pe baza sistemelor Lane Keep Assist și Adaptive Cruise Control.

Pe de altă parte, presa internațională speculează că noul Clasa A Sedan va primi inclusiv noul motor de 1.3 litri dezvoltat de Mercedes în parteneriat cu Alianța Renault-Nissan-Mitsubishi, care este disponibil în trei versiuni: 115 CP/220 Nm, 140 CP/240 Nm și 160 CP/260 Nm.

Nu în ultimul rând, Mercedes a publicat deja o serie de imagini oficiale cu interiorul noii generații Clasa A.

În versiunea de bază, Mercedes Clasa A va avea două ecrane de 7 inch, în timp ce versiunea intermediară va propune un ecran de 7 inch și unul de 12.3 inch. În versiunea de top, corespunzătoare imaginilor publicate de Mercedes, noul Clasa A va avea două ecrane de 12.3 inch. Volanul este similar cu cel disponibil pe Mercedes Clasa S, astfel că oferă modelului un aspect premium, în timp ce gurile de ventilație sunt preluate de la Clasa E.

Via Motor1

Comentarii (2)

  • Nu imi place noua linie de design inceputa cu CLS. Le-au rotunjit prea mult.
    15 8
  • Valius
    Mercedes s-a abatut mult de la linia clasica traditionalacare il reprezenta. Prin CLS si SLS s-a schimbat mult filozofia de design la Mercedes. Si vad ca unora le place, asta se vede prin vanzarile pe care le are. Singurul care a ramas mai traditional este S Klasse. Nu da bine sa pui design-ul mastii frontale a lui Mercedes AMG GT pe C Klasse, E Klasse etc. Aia merge numai pe modelele sport.
    8 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru