Mercedes Clasa C primește aere de Clasa S: iluminare, insonorizare și scaune mai confortabile

de Bogdan Mirică
Duminica, 16.10.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes introduce un pachet nou de opțiuni pentru cei care își achiziționează un Clasa C. Modelul de segment mediu primește o serie de elemente de confort de la fratele mai mare, S-Klasse.

Pentru că Mercedes Clasa S este un etalon în segmentul berlinelor de lux, germanii caută să transplanteze o serie de tehnologii și pe frații mai mici, încercând să le ofere clienților acces la ceea ce primesc doar cei cu sute de mii de euro în cont.

După ce am văzut un E-Klasse croit după chipului și asemănarea lui S-Klasse, a venit rândul lui C-Klasse să fie răsfățat.

Mercedes a pregătit o listă de noutăți pe care le-a reunit într-un pachet complet nou, disponibil începând din octombrie. Acest pachet se numește Ambience Pack și aduce scaune mai confortabile, o izolare fonică superioară și iluminare ambientală.

Urmareste Automarket
Pachetul care îmbunătățește confortul scaunelor include o reglare a suportului lombar în patru direcții și alte modelități de ajustare.
De asemenea, geamul acustic reușește să reducă zgomotul la rulare cu 10 decibeli.

Iluminarea ambientală preluată de la S-Klasse include trei culori și cinci niveluri de intensitate. LED-urile colorează panourile ușilor, consola centrală, pragurile, suportul pentru picioare și suportul pentru pahare.

Comentarii (2)

  • gabi_o
    Astia isi canibalizeaza singuri vanzarile pentru S-classe!
    2 2
  • O tactica excelenta, degeaba comenteaza unii. Se lanseaza clasa S, seria 7 sau A8 ca platforme pe care se introduc cele mai noi tehnologii ale fiecarui producator si incet incet sunt transferate catre modelele mai mici. Va garantez ca nu exista nici un posesor de S care sa planga dupa un C, orice ar face ar mai multa tehnologie pe masina lui. La fel cum un posesor de C e multumit ca are un mini S. Win win situation.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru