Mercedes Clasa E, victima răzbunării unui Tesla Model S care i-a aterizat pe capotă

de Bogdan Mirică
Marti, 01.11.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un Tesla Model S scăpat de sub control a aterizat în curtea unui dealer Mercedes și a luat cu el, pe lumea cealaltă, un Mercedes Clasa E aflat în parcare.

Pe măsură ce numărul exemplarelor Tesla vândute în Europa crește considerabil, se înmulțesc și accidentele, având în vedere că Model S, spre exemplu, este un sedan destul de rapid. Cel mai recent accident s-a petrecut în Londra și ar putea să fie considerat unul dintre cele mai ciudate pe care le-am văzut.

Șoferul unui Tesla Model S pare că a vrut să se răzbune pe un showroom Mercedes, inclusiv pe un Mercedes Clasa E de generație nouă. Șoferul sedanului electric a pierdut controlul mașinii într-un sens giratoriu din apropierea dealerului Mercedes și a sărit pe o distanță de aproximativ 10 metri, aterizând fix în geamul showroom-ului.

Nu înainte de a trece pe deasupra unui Clasa E pe care l-a avariat destul de serios. Având însă în vedere că aproape două tone au aterizat pe acoperișul său, Mercedes-ul a făcut față cu brio impactului, celula de rezistență fiind aproape intactă.

Nici Tesla Model S nu s-a lăsat mai prejos, reușind să își protejeze cu succes ocupanții.

Nu-l va proteja însă pe șofer de eventualele repercursiuni legale și de posibilele daune pe care va fi nevoit să le plătească.

Comentarii (5)

  • IonutT
    Nu-i nimic, pe sofer il va proteja asigurarea. Si-au trait toti fericiti pana la adancii batranetii...
    6 1
  • Autopilotu"
    poi ce facem domnule cu autopilotu'?????
    5 0
  • Nu-i mare pierdere . Au scapat lumea de inca un jaf hitlerist. Eu mi-as lua un buldozer pt ele, asa nu voi iesi sifonat.
    2 13
  • @ty_Mascarici
    Iti da Dodon buldozerul unde stii tu :-P
    1 1
  • Nicolae
    tare mercul .... din 6 geamuri doar 2 se vad sparte ....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru