Mercedes Clasa G va primi în acest an versiuni AMG: prima ar putea fi G63 cu motor V8 de 4.0 litri

de Daniel Popescu
Marti, 30.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a confirmat că va lansa în cursul acestui an versiuni AMG pentru noua generație Clasa G, iar printre ele ar putea figura și un G63 cu motor V8 biturbo de 4.0 litri.

Mercedes a dezvăluit noua generație Clasa G cu ocazia Salonului Auto de la Detroit, care iese în evidență prin dimensiuni mai mari, exterior revizuit și performanțe mai bune în off-road.

Constructorul german a anunțat acum că, pe parcursul acestui an, va dezvălui și versiuni de performanță AMG pentru modelul de off-road, fără să intre însă în detalii cu privire la acestea.

Totuși, publicația Motor 1 speculează că G63 are șanse mari să fie prima versine de performanță și să fie prezentată chiar la Salonul Auto de la Geneva de la începutul lunii martie. Aceasta ar putea fi echipată cu un motor V8 biturbo de 4.0 litri, în timp ce a doua ar putea purta indicativul G65.

De asemenea, Mercedes a confirmat că analizează oportunitatea de a lansa diverse ediții speciale pentru noul Clasa G. "Vom fi curioși și vom testa apele pentru ediții speciale", a explicat Dietmar Exler, CEO-ul Mercedes al diviziei din Statele Unite.

Noua generație Mercedes Clasă G are un preț de pornire de peste 107.000 de euro pe piața din România.

Pentru această sumă, Mercedes oferă versiunea G 500 echipată cu motorul V8 de 4.0 litri și 422 de cai putere.

Via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru