Salonul Auto de la Geneva 2018

Mercedes Clasa S Coupe și Clasa S Cabrio Exclusive Edition: ediție specială cu faruri LED și cristale Swarovski

Publicat Luni, 05.03.2018
de Petre Barac
Comenteaza 3
Mercedes Clasa S Coupe și Clasa S Cabrio Exclusive Edition: ediție specială cu faruri LED și cristale Swarovski - Poza 1
Mercedes Clasa S Coupe și Clasa S Cabrio Exclusive Edition: ediție specială cu faruri LED și cristale Swarovski - Poza 2
Mercedes Clasa S Coupe și Clasa S Cabrio Exclusive Edition: ediție specială cu faruri LED și cristale Swarovski - Poza 3
Mercedes Clasa S Coupe și Clasa S Cabrio Exclusive Edition: ediție specială cu faruri LED și cristale Swarovski - Poza 4
Mercedes va prezenta la Geneva Clasa S Coupe și Clasa S Cabrio în varianta Exclusive Edition, o versiune specială ce beneficiază de faruri LED cu cristale Swarowski și nuanțe exclusiviste la exterior.

Anul trecut, în luna septembrie, Mercedes-Benz a prezentat Clasa S Coupe și Clasa S Cabrio facelift. Ambele versiuni au fost lansate atunci cu stopuri OLED, un interior revizuit și cu o gamă de motorizări pe benzină.

Cele două modele au fost expuse în premieră în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Acum, Clasa S Coupe și Clasa S Cabrio au primit un tratament special din partea Mercedes cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Este vorba despre versiunea specială Exclusive Edition, ce beneficiază de faruri LED cu cristale Swarowski în dotarea standard și nuanțe exclusiviste la exterior.

Cele două modele pot fi comandate începând cu luna aprilie în culorile Aragonite Silver și Rubellite Red, împreună cu jante de 19 inch în nuanțele Aragonite Silver sau Himalaya grey/ Thulium Silver. Versiunile AMG Line vor beneficia de jante de 20 de inch.

Clienții vor avea la dispoziție un lemn de esență tare din Asia cu care să decoreze interiorul, alături de scaune din piele nappa.

Gama de motorizări propusă de Mercedes-Benz pentru Clasa S Coupe (detalii aici) facelift include un V6, un V8 și un V12.

S 450 4Matic Coupe facelift folosește un V6 de 3.0 litri care produce 367 de cai putere și 500 Nm. Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 5.5 secunde, iar consumul de carburant anunțat de producător este de 8.9 litri/100 de kilometri. 

Via Mercedes


Comentarii (3)

  • someone
    era aproape perfect daca lasau svaroski afara
    1 3
  • ca cristalu
    pe caroserie?

    Inca nu a intrat zarnesteanu sa-ti spuna cum sta treaba cu luxul elevat.
    1 1
  • someone
    cand am zis "afara" ma refeream ca mai bine nu le puneau deloc
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru