Mercedes CLS Shooting Brake primeşte vizita celor de la Brabus

de Bogdan Mirică
Marti, 09.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes CLS Shooting Brake are parte de primul său pachet de tuning, oferit de Brabus. Casa germană are grijă de toate versiunile break-ului coupe, oferind ceva mai multă putere sub capotă şi un design agresiv.

Brabus, recunoscut oficial ca tunerul de casă Mercedes, oferă deja primul pachet de tuning pentru noul CLS Shooting Brake. Modelul german primeşte câteva accesorii estetice, dar şi ceva mai mulţi cai putere sub capotă.

Kitul estetic include un spoiler frontal nou, noi lumini LED, praguri laterale şi extensii pentru aripile faţă. Versiunile echipate deja cu un pachet estetic AMG primesc în plus o extensie pentru spoilerul faţă. În cazul lui CLS63 AMG Shooting Brake, Brabus oferă un spoiler special şi elemente noi la nivelul aripilor faţă.

Noul CLS Shooting Brake poate fi echipat de Brabus şi cu şase seturi noi de jante, cu design special şi dimensiuni ce variază între 17 şi 20 de inch.

Esential 313 cai putere oferă versiunea CLS350 CDI BlueEfficiency după vizita Brabus.
500 de cai putere oferă CLS500 BlueEfficiency modificat de Brabus.
619 cai este valoarea la care urcă puterea maximă a versiunii CLS63 AMG după intervenţia Brabus.
320 de km/h este viteza maximă pe care o poate atinge CLS63 AMG Shooting Brake modificat de Brabus.
Sub caroseria atent desenată de designerii Mercedes, casa de tuning a instalat şi un set de suspensii Bilstein, calibrate special pentru a putea fi folosite cu jante de talon mic.
Aceeaşi suspensie poate reduce garda la sol cu până la 35 de mm.

Mai mulţi cai sub capotă

Ajungem şi la modificările survenite sub capotă. Botezat pompos Eco PowerXtra D4, noul kit pregătit pentru versiunea CLS250 CDI BlueEfficiency creşte puterea maximă cu 31 de cai putere şi urcă momentul motor la nu mai puţin de 560 de Nm.

Pentru versiunea CLS350 CDI BlueEfficiency, pachetul ECO PowerXtra D6S creşte puterea maximă până la 313 cai. Suficient pentru a propulsa break-ul de la 0 la 100 de km/h în doar 5.9 secunde.

CLS500 BlueEfficiency are şi el parte de un kit de performanţă, care urcă puterea totală la 500 de cai şi 720 de Nm. Dacă se optează pentru pachetul Vmax, versiunea poate atinge 300 de km/h.

Nu în ultimul rând, Brabus a pregătit un kit şi pentru versiunea CLS63 AMG, ce urcă puterea totală la 619 cai şi cuplul motor la 737 Nm. Mulţumită aportului de putere, CLS63 AMG Shooting Brake poate accelera de la 0 la 100 de km/h în 4.2 secunde şi poate atinge o viteză maximă de 320 km/h.

via Brabus

Comentarii (3)

  • Foarte sinistra mi se pare aceasta masina, daca mai scriau pe lateral pompe funebre era totul ok.
    8 26
  • un oarecare
    DE ACORD 100% CU GIGI!EXECRABIL!
    6 14
  • Trebuie sa fi tampit sa nu apreciezi o masina ca asta.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru