Mercedes confirmă trei noi variante pentru S-Klasse

de Bogdan Mirică
Joi, 31.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Anunţul investirii a 1.5 miliarde de euro în uzina Mercedes din Sindelfingen confirmă indirect debutul a trei noi variante de caroserie pentru limuzina S-Klasse. Una dintre ele va fi S-Klasse Cabrio.

Mercedes a anunţat că intenţionează să investească 1.5 miliarde de euro în uzina sa din Sindelfingen, până în anul 2020. Banii vor fi folosiţi pentru a moderniza fabrica şi pentru a face loc unor noi modele pe liniile de asamblare.

Oficialii brandului din Stuttgart nu au oferit prea multe informaţii despre produsele noi programate să ia naştere la Sindelfingen. În prezent, Mercedes produce aici variantele cu ampatament mărit sau normal ale noului S-Klasse, precum şi derivatul S-Klasse Coupe.

Pe viitor, lor li s-ar putea adăuga versiunile Maybach şi Pullman, ambele caracterizate de standarde extrem de înalte, ultimul oferit cu o lungime de aproximativ 6.4 metri şi un motor V12. Pe lista noutăţilor se va afla şi varianta decapotabilă a actualului S-Klasse Coupe.

Willi Reiss, şeful uzinei din Sindelfingen, a confirmat că banii vor fi folosiţi şi pentru a da naştere unui nou centru de vopsire dedicat lui E-Klasse. Totodată, Reiss a anunţat şi că producţia supercarului AMG GT va începe în câteva săptămâni în cadrul aceleiaşi fabrici.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru