Mercedes GLK: 10.000 de comenzi intr-o luna

De Catalin Dinu
Publicat Vineri, 01.08.2008
Mercedes a intampinat un succes remarcabil odata cu debutul vanzarilor lui GLK, noul SUV compact din gama sa.

Esential

10.000 unitati Mercedes GLK au fost comandate pana in acest moment de la debutul vanzarilor din 30 iunie.

Mercedes GLK a fost prezentat in premiera in aprilie la Salonul Auto de la Beijing, iar de la debutul pe piata din 30 iunie au fost inregistrate peste 10.000 de comenzi. Se pare ca noul SUV compact al constructorului german beneficiaza de succes la public, inca de la debut fiind deja printre preferintele multora. Livrarile noului GLK vor fi efectuate in Europa de Vest incepand cu luna octombrie, iar pe piata americana lansarea pe piata este programata pentru debutul anului viitor.

"Aparent, gama GLK intruneste perfect trend-ul curent. GLK este un SUV compact care are toate elementele tipice ale unui model Mercedes-Benz: un design expresiv, elemente de siguranta extinsa si confortul specific al marcii. In plus, impresioneaza clientii cu performantele sale extraordinare in ambele medii de rulare: pe sosea si off-road", a declarat Dr. Klaus Maier, directorul de vanzari si marketing la divizia de automobile Mercedes-Benz.

Versiunea cea mai atractiva este GLK “Edition 1” care prezinta un interes major desi nu a fost inca lansata oficial, iar Mercedes a primit deja 1.000 de comenzi pentru aceasta editie speciala. In Germania, una din patru comenzi este pentru GLK “Edition 1” care va fi disponibil doar la debutul noii game Mercedes.

Versiunea speciala a lui Mercedes GLK se va distinge de versiunile standard printr-un design modificat al exteriorului si al interiorului cuprinse intr-un pachet sport.

Mercedes GLK, in versiunea standard, va beneficia de sasiul Agility Control care ofera SUV-ului german siguranta si in acelasi timp confort si manevrabilitate sporite. Bineinteles ca Mercedes nu a uitat sa echipeze noul GLK cu sistemul de traciune integrala 4Matic, precum si sistemul electronic de control al stabilitatii indisponibile oricarui off-roader adevarat.

Motorizarile gamei GLK este asigurata de propulsoare economice si eficiente cu patru si sase cilindri. De asemenea, constructorul german pregateste versiunea ecologica BlueEfficiency, bazata pe modelul GLK 220 CDI, care urmeaza sa fie lansata in primavara anului viitor. Mercedes a introdus odata noul model optiuni precum pachetul Pre-Safe si sistemul inteligent de iluminate ILS.

Via | AutomobilesReview

Comentarii (6)

  • cam urat...
    mie mi se pare cam urat cel putin din profil imi da impresia ca ar fi un subaru forester.... oricum nu am vazut unul in realitate si pana nu il vad in realitate nu mai comentez nimic despre el... oricum cam cat costa unu?
    0 1
  • ludovic
    ptr alex
    preturile vor incepe de la 33 000.Unul mai dotat si cu motor mai bun 40 000 dar vor fi cu motoare mai puternice si cu dotari vor fi si 50 000.Eu zic ca arata foarte bine ,arata cel mai bine din clasa sa,q5 arata mai rau adica nu arata mai nimic decat ca este un pui de q7 la fel si x3 nici acela nu este frumoasa are designul copiat de la x5 si nici nu e design frumos al lui bmw. glk are un disegn propriu diferit de al lui ml si nu zice lumea cand te vede "aaa,nu a avut bani de q7 sau x5" faptul ca este patratoasa este un lucru foarte bun,iar designul de asemanator cu c class este foarte bine venita pentru ca noul design de pe c class este asemanatoare cu s class iar mercedes cu noul design la modelele sale este original si frumos.
    0 0
  • mai-mai
    Exact in linia germana ! Fara stil , plictisitor si neiteresant , poate kiar urit.....Ramine totusi apanajul celor care n-au facut nimic in viata si vor sa demonstreze ceva.... CE ?!
    0 1
  • fan glk
    cel mai tare suv
    Totusi, GLK este o masina unica in felul ei care pastreaza traditia Mercedes; design-ul patratos, care e la moda acum, il face placut pt persoanele dinamice, sobre si pretentioase...un adevarat bolid 4x4 plin de caracteristici demne de o limuzina premium.
    1 0
  • precup florin
    un cadou pentru fiecare ...
    ...dupa cate au patimit romanii ar...merita macar cate un glk ...de familie...
    0 0
  • Foarte tare..
    Este o bijuterie de masina eleganta puternica si rafinata...
    Eu detin un exemplar si sunt foarte multumit de el!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru