Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Concept: SUV-ul de lux a apărut pe internet înaintea lansării oficiale

de Daniel Popescu
Vineri, 20.04.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
O serie de imagini cu conceptul Mercedes-Maybach Ultimate Luxury au apărut pe internet cu o săptămână înainte de lansarea oficială de la Beijing și prezintă un SUV cu un design atipic pentru partea din spate și un interior dominat de elemente de lux.

Mercedes-Maybach pregătește un concept pentru un SUV de lux care va fi prezentat oficial în 25 aprilie cu ocazia Salonului Auto de la Beijing.

Germanii au publicat deja două teasere, însă presa chineză nu a mai avut răbdare și a dezvăluit vineri mai multe fotografii oficiale cu noul concept. Imaginile înfățișează un concept care arată modul în care "pot fi combinate calitățile unui sedan exclusiv cu cele ale unui SUV", potrivit unei descrieri anterioare făcute de constructor.

Deloc surprinzător, noul Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Concept preia o serie de elemente stilistice de la conceptul Mercedes-Maybach Vision 6, însă spatele are un design neconvențional. Cele două fotografii cu interiorul ilustrează cel mai bine noțiunea de lux datorită celor 4 scaune individuale din piele, în timp ce instrumentarul de bord și consola centrală sunt digitale.

Imaginile au fost publicate fără informații cu privire la dotările tehnice, însă presa internațională speculează că sub capotă este un sisteme de propulsie electric cu 4 motoare care generează în total echivalentul a circa 750 de cai putere.

Între timp, bateria este estimată la o capacitate de 80 kWh.

Cel mai probabil, Mercedes-Maybach Ultimate Luxury va rămâne la stadiul de concept, însă unele elemente ar putea fi preluate pe viitoare modele de serie.

Via Carscoops, Auto Express

Comentarii (10)

  • foarte straniu (chiar urat as spune) body style-ul ala!
    ca doar asta mai lipsea: berlina suv, ca in rest erau suv-uri de tot soiul. fundul ala imi aminteste de Peugeot 206 berlina... https://360view.hum3d.com/standard/Peugeot/Peugeot_206_sedan_2010_360_720_50-13.jpg
    14 1
  • anonymus
    80 kWh mi se pare o gluma proasta.
    4 2
  • Pacpac
    De ce are padele la volan daca este electrica??
    4 0
  • carcotasu
    Mercedes e pe stil vechi si e 1 aprilie la ei sau cum ?
    9 0
  • carcotasu
    ooops, geseala mea, e 20 aprilie (4/20) si probabil au fumat ceva stricat
    6 0
  • Meteorologogu
    arata ca o masina pt copii :)

    Dar cum gusturile nu se discuta ...
    4 0
  • Un baiat
    Ce design ordinar are :))) doamne la ce nivel a putut cobora Mercedes marele brand Maybach.....
    5 2
  • "sub capotă este un sisteme de propulsie electric cu 4 motoare"
    Nu zău! Ce naiba să faci cu 4 motoare electrice înghesuite sub capotă?! Pompează uleiul?
    4 3
  • Nu stiu ce va mirati! N-ati observat ca atunci cand vine vorba de bogati lucrurile sunt bizare?! Tot ce conteaza este sa fie diferiti de restul.... Exemple: Bentayaga( arata la fel hidos si in realitate), ala cu masina yaht de 12milioane etc.
    Pentru toti astia conteaza doar sa fie diferiti si sa fie scump. Cat mai scump. De ce? La un moment dat apar derapaje psihice majore iar ego-ul lor trebuie hranit cu chestii extreme, inutile de multe ori.
    3 1
  • Cineva
    @zuzu
    Hai recunoaste ca si tu ai vrea sa derapezi psihic ca si ei dar nu ai cu ce :)))
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru