Mercedes pregătește mai multe SUV-uri compacte: nemții vor să rămână pe prima poziție în topul vânzărilor premium

de Petre Barac
Joi, 18.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz vrea să răspundă cererii ridicate din piață pentru SUV-uri cu mai multe modele în acest segment, cel mai probabil compacte, astfel încât să-și păstreze supremația în clasamentul vânzărilor premium.

Mercedes și-a păstrat titlul de cel mai mare constructor auto premium din lume după ce a vândut aproape 2.3 milioane de unități în 2017.

Constructorul de la Stuttgart a înregistrat o creștere anuală a vânzărilor de aproape 10%. Circa 800.000 de unități dintre cele 2.3 milioane au fost SUV-uri, segment care a crescut cu 14%.

Mercedes vrea să fructifice această cerere ridicată pentru SUV-uri și pregătește noi modele în acest segment.

“Vedem o cerere solidă pentru SUV-urile din gama noastră și avem mai multe idei prin care să adăugăm noi produse în acest portofoliu, a declarat Britta Seeger, cea care conduce departamentul de vânzări și marketing de la Mercedes.

Constructorul german este optimist că 2018 va reprezenta un nou an cu vânzări solide atât în Europa, cât și în Statele Unite și alte piețe.

Via Autonews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru