Mercedes pregătește versiuni electrice pentru toate vehiculele comerciale: Mercedes eVito va avea autonomie de 150 de kilometri

de Petre Barac
Miercuri, 22.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a anunțat că va lansa versiuni electrice pentru toate vehiculele sale comerciale. Nemții au deschis comenzile pentru modelul eVito, ce va avea o autonomie de circa 150 de kilometri.

Grupul Daimler are planuri ambițioase privind “electrificarea” modelelor din cadrul brandurilor pe care le deține. Este și cazul vehiculelor comerciale de la Mercedes-Benz, care vor primi versiuni electrice începând de anul viitor.

Nemții au anunțat startul comenzilor pentru modelul Mercedes eVito 100% electric, care va avea o autonomie de circa 150 de kilometri și o viteză maximă de 120 km/h.

Primele modele Vito full electrice vor apărea pe piață începând cu a doua jumătate a anului viitor.

“Suntem convinși de necesitatea unor vehicule comerciale electrice în gama noastră, în special pentru folosirea în orașe,” a spus Volker Mornhinweg, șeful Mercedes-Benz Vans.

Nemții spun că Mercedes eVito este doar începutul și că versiuni electrice vor primi și modelele Sprinter și Citan, dar începând cu anul 2019.

Via Electrek

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru