Mercedes restilizeaza CLS-ul

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 18.01.2008
Mercedes a realizat un facelift serios la luxosul model CLS. Printre noutati se numara o noua versiune: CLS 280.

Esential

55.692 costa un Mercedes CLS 280.
106.624 costa un Mercedes CLS 63 AMG.

Mercedes a anuntat ca a realizat un facelift pentru modelul de succes CLS. Cea mai importata informatie este legata de introducerea unei noi versiuni, noul CLS 280, dotat cu 231 cai putere si disponibil la un pret de 55.692 de euro.

Modificarile stilistice prezente la noul design al modelului CLS includ o noua grila frontala, prevazuta cu doua obloane fata de patru existente la generatia actuala.

O alta noutate adusa la design se leaga de existenta unui spoiler- fata cu alte caracteristici, mult mai impunator. Daca la forma blocurilor optice Mercedes nu a operat vreo modificare, oglinzile laterale in forma de sageti prezinta un nou aspect si sunt prevazute cu insertii de tip LED pe partile exterioare.

Mercedes a operat modificari si la designul partii din spate. Astfel, avem o noua bara –spate, cu dimensiuni mult mai mici si un nou sistem de evacuare, prevazut cu doua iesiri cu tevi de esapament duble.

Interiorul viitorului CLS este prevazut cu un volan nou, dotat cu butoane multifunctionale.

Fiind un model de lux, noul CLS abunda de functii multimedia, printre care gasim sistemul telematic NTG 2.5, interfata Bluetooth.

Versiunea de top din gama va fi asigurata de CLS 63 AMG prevazut cu un V8 de 6.3 litri si 514 cai putere. Pretul lui CLS 63 AMG este de 106.624 de euro.

Comentarii (5)

  • ALX CT
    :)
    Frumoasa masina si foarte buna din toate punctele de vedere(pacat ca multi dintre noi nu o'r sa conduca o asa minunatie.Va salut!
    0 0
  • Nicusor
    Knd o sa apara aceasta noua versiune de CLS?
    0 0
  • logan
    il asteptam pe omul cu loganul de 1.6 sa-l faca de cacao la liniuta.Daca mergi cu masina asta mai in forja ia lejer 40 % ,da la cat costa nu mai conteaza pretul unui plin.E frumoasa am vazut unu amg fara facelift si pot sa spun ca e o bijuterie.dupa ultimele stiri in curand o sa avem cateva amg cls prin RO,vorba aia nu avem drumuri da avem super-sportive
    0 0
  • numar13
    minunata !!!
    una din cele mai frumoase masini de pe piata, desi e de ceva timp pe piata e la fel de spectaculoasa.
    0 0
  • AndriSLR
    CLS
    Frumoasa foc,eleganta si sportiva totodata!O bijuterie,nu se compara cu nimic!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru