Mercedes Roadshow Star Experience aduce E-Klasse Coupe in Romania

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 21.05.2009
Mercedes-Benz va organiza cea de-a doua editie a caravanei Roadshow Star Experience. De data aceasta, vedeta acestei caravane va fi E-Klasse Coupe, care va putea fi admirat in Cluj si in Constanta.

Mercedes-Benz Roadshow Star Experience vine in Romania pentru cea de-a doua oara. De data aceasta, evenimentul Daimler AG va prezenta noul E-Klasse Coupe. Caravana Mercedes Roadshow Experience va avea loc pe parcursul a patru zile si se va opri in Cluj si in Constanta.

Invitatii vor putea efectua sesiuni speciale de test drive, organizate pe rute alese in functie de preferinte intre 21 si 22, respectiv 25 si 26 mai. Modelele prezente in cadrul caravanei sunt E-Klasse Coupe, E-Klasse Sedan, SL si CLS. Acestea vor putea fi testate alaturi de traineri profesionisti de la Mercedes-Benz.

Mercedes Roadshow Star Experience a fost prezenta pentru prima oara in Romania in noiembrie 2008 in Poiana Brasov, cand vedeta caravanei a fost noul Mercedes-Benz GLK. Prima caravana Roadshow Star Experience s-a desfasurat in anul 2007, in trei tari din Europa Centrala. De data aceasta, caravana Mercedes-Benz va parcurge un traseu care cuprinde opt tari cum ar fi Romania, Bulgaria, Macedonia, Serbia, Croatia, Slovenia, Ungaria si Slovacia.

Via | Mercedes-Benz

Comentarii (2)

  • bv lor....fac treaba buna....noul E-Klasse e cool......succes la vanzari!!!!
    5 0
  • unde?
    21 22 unde?
    25 25 unde? cluj sau constanta
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru