Mercedes sustine Germania la Euro 2008

De Catalin Dinu
Publicat Miercuri, 21.05.2008
Incat se apropie Campionatul European de Fotbal, Mercedes a pornit o campanie de sustinere a nationalei Germaniei.

Esential

5000 fotografii contine colajul cu care sunt decorate cele 10 camioane Mercedes.

Cu ocazia Campionatului European de Fotbal din acest an, Mercedes-Benz – sponsorul principal al echipei nationale de fotbal a Germaniei – a initiat o campanie de sustinere a favoritilor. In acest sens, Mercedes-Benz CharterWay a decorat zece trailere frigorifice cu autocolante imprimate cu simbolurile Euro 2008.

Cinci dintre cele zece autocamioane prezinta imaginea emblematica a binecunoscutei reclame TV “Alpenabenteuer“. Celelalte cinci camioane sunt decorate cu un colaj imens format din peste 5000 de fotografii ale fanilor fotbalului. CharterWay Rental pune cele zece trailere la dispozitia clientilor, fie separat, fie impreuna cu un autocamion, chiar si pentru o singura zi, daca exista astfel de cereri. Aceasta actiune a operatorului de autocamioane face parte din campania sustinuta de Federatia Germana de Fotbal si Mercedes-Benz.

Campania de loialitate a fost propusa de Mercedes-Benz, ca sponsor principal, impreuna cu Asociatia Germana de Fotbal (DFB), pentru a sustine echipa nationala a Germaniei la Euro2008. Campania va fi sprijinita de o comunicare complex structurata, ce se va desfasura inainte si pe tot parcursul Euro2008.

Spotul “Alpenabenteuer“, care se difuzeaza in prezent in cinematografe si pe canalele de televiziune, a avut premiera cu 72 de zile inaintea startului Campionatului European, si a avut rolul de a demara intreaga campanie.

De la sfarsitul lunii martie, mii de fani ai reprezentativei Germaniei si-au aratat devotamentul fata de echipa, sub motto-ul “Gemeinsam zum Titel” (Impreuna catre Titlu). Fanii nemti au postat poze cu ei pe websiteul www.fans2008.de, creandu-se astfel un colaj gigant de imagini – un adevarat obiect de colectie.

Mercedes-Benz CharterWay se ocupa de achizitii, management si servicii de mobilitate pentru autovehiculele comerciale Mercedes-Benz, inca din 1992, impunand standardele pe aceasta piata de peste 15 ani. Organizatia a demarat oferind servicii complete in Germania, Belgia, Franta, Olanda si Marea Britanie, in 1996 fiind incluse Italia si Spania. Pana in 2001, Cehia, Portugalia, Polonia, Elvetia si Austria au intrat si ele pe harta operationala. CharterWay Service, CharterWay Service-Leasing si CharterWay Rental sunt pachetele oferite momentan de CharterWay, care este lider de piata in segmentul sau si poate apela la reteaua de service Mercedes-Benz din Germania si din intreaga Europa.

Mercedes-Benz CharterWay gestioneaza momentan o flota de peste 160,000 de autovehicule comerciale, aproape 70,000 dintre ele operand in Germania.

Via | Mercedes

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru