Mercedes-ul mașinilor de golf are frigider ascuns în banchetă, faruri LED și inserții de lemn

de Bogdan Mirică
Miercuri, 13.07.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes și-a dorit să aducă experiența mașinilor sale și pe terenul de golf și a creat o mașinuță specială, echipată cu aproape tot ce găsești pe un Mercedes Clasa S.

Mercedes știe că o mare parte din clienții săi sunt mari amatori de golf. Prin urmare, germanii s-au gândit să le prelungească experiența de la volan și pe terenul de golf. Constructorul din Stuttgart și-a unit forțele cu scandinavii de la Garia, specializați în producția mașinuțelor de golf și a ieșit noul Mercedes-Benz Style Edition Garia Golf Car. Adică o mașină de golf care oglindește perfect spiritul premium al unui Mercedes.

La prima vedere, indus în eroare de dimensiunile generale ale modelului, ai putea crede că ai în față un Smart Fortwo. Designul exterior este cu adevărat special și include faruri cu LED, o grilă cu textura unei mingi de golf, un parbriz curbat, un acoperiș în culoare constrastantă cu nuanța caroseriei, un eleron pe care se fixează sacii de golf. Există chiar și un deflector din fibră de carbon, pentru o notă de sportivitate.

Echipamentul necesar rulării pe drumurile publice nu lipsește, mașina fiind echipată cu faruri, semnalizare, stopuri și o rază de bracare de numai 5.2 metri.

Esential 4 cai putere oferă mașinuța de golf Mercedes.
80 de kilometri este autonomia mașinii de golf.
Interiorul include o banchetă din piele, sub care a fost ascuns un frigider pentru sticlele de șampanie.
Există suport pentru pahare și chiar pentru mingile de golf. Tehnologia își face simțită prezența prin intermediul unui ecran tactil de 10.1 inch, împărțit în două. Partea superioară oferă informații despre modul de funcționare, autonomie și viteza de rulare. Partea inferioară oferă informații despre terenul de golf, despre poziționarea mașinii și poate ține chiar și evidența scorului. Nu lipsește aplicația meteo, care avertizează din timp în cazul unor averse neprevăzute, și nici sistmul audio cu multe difuzoare, conectat prin Bluetooth.

Puterea este asigurată de un modest motor electric de 4 cai, ținut în viață de o baterie litiu-ion. Aceasta poate garanta o autonomie totală de 80 de kilometri. Mercedes susține că prototipul mașinii de golf va fi produs în doar două exemplare, urmând ca acest număr să crească dacă există cerere.

Comentarii (1)

  • Ce ar mai fi de spus? Mercedes s-a apucat de facut masini de golf, BMW face monovolume, Lamborghini va lansa un SUV... Ar mai lipsi o utilitara Rolls-Royce...
    22 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru