Salonul Auto de la Frankfurt 2015

Mercedes V-Klasse primește un pachet de accesorii AMG Line

Publicat Miercuri, 26.08.2015
de Bogdan Mirică
Comenteaza 0
Mercedes V-Klasse primește un pachet de accesorii AMG Line - Poza 1
Mercedes V-Klasse primește un pachet de accesorii AMG Line - Poza 2
Mercedes V-Klasse primește un pachet de accesorii AMG Line - Poza 3
Mercedes V-Klasse primește un pachet de accesorii AMG Line - Poza 4
Mercedes V-Klasse primește un pachet de accesorii AMG Line - Poza 5
Mercedes V-Klasse primește un pachet de accesorii AMG Line - Poza 6
Mercedes V-Klasse primește un pachet de accesorii AMG Line - Poza 7
Mercedes V-Klasse primește un pachet de accesorii AMG Line - Poza 8
Mercedes V-Klasse primește un pachet de accesorii AMG Line - Poza 9
Mercedes V-Klasse primește un pachet de accesorii AMG Line - Poza 10
Mercedes caută să ofere un look sportiv actualului V-Klasse prin introducerea unui pachet de accesorii AMG Line, prezentat în premieră cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.

Cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, Mercedes va introduce un pachet de accesorii AMG Line și pentru cel mai mare produs din gama sa de vehicule pentru pasageri: MPV-ul V-Klasse. Acesta va fi disponibil începând cu finalul acestui an și va schimba percepția estetică exterioară și interioară a modelului, inspirată chiar de conceptul V-ision e`study, prezentat în luna martie la Salonul de la Geneva.

Privit de afară, pachetul AMG Line aduce noi spoilere față și spate, praguri laterale, jante de 19 inch din aliaj și un eleron discret în partea posterioară. Alura ceva mai sportivă este sugerată și de coborârea gărzii la sol cu 15 mm, dar și de discurile de frână de 17 inch ascunse în spatele jantelor AMG.

Nici interiorul nu scapă de tratamentul sportiv. Conturul cromat al gurilor de ventilație, pedale din aluminiu, instrumente de bord sportive, un plafon negru, logo-uri AMG și inserții din fibră de carbon amintesc de prezența pachetului creat de divizia din Affalterbach.

Esential 1.9 metri măsoară acoperișul panoramic al noului V-Klasse.
Pe lista de opționale se găsește cel mai mare acoperiș panoramic din segment, cu o lungime de 1.9 metri și o lățime de 1.12 metri, jumătate din el acționat electric.
Nu lipsește nici climatizarea pentru locurile din spate, iluminare cu LED pentru suportul de pahare, două suporturi pentru iPad și o consolă central cu zonă de răcire.

Pentru a asigura conectivitatea pasagerilor săi, V-Klasse AMG Line păstrează o mulțime de suporturi USB, AUX și chiar priză de 220V pentru pasagerii de pe locurile din spate.


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru