Mercedes va lansa un model electric in 2010

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 23.06.2008
Boss-ul Daimler a anuntat ca din 2010 Mercedes si Smart vor lansa modele auto electrice.

Esential

2010 este anul in care Mercedes va lansa un model electric.

Dieter Zetsche, CEO Daimler, a anuntat ca atat Mercedes cat si Smart vor lansa cate un model electric in anul 2010. "Avem in plan un model electric de Smart pentru 2010, precum si un vehicul electric Mercedes in acelasi an", a spus Zetsche, conform Mediafax.

Pretul depinde de baterii, daca le vindem impreuna cu masinile sau le oferim spre inchiriere. Dorinta de a plati mai mult este limitata", a mai spus liderul gigantului auto german.

Daimler se afla in discutii in prezent cu fostul director al companiei SAP, Shai Agassi, despre planul acestuia de a crea o infrastructura la nivelul pietei de larg consum pentru automobilele electrice.

Comentarii (2)

  • vizitare site
    Cu toate ca apreciez informatiile pe care le gasesc pe acest site, din cauza reclamelor agresive sunt pe cale sa renunt. Va rog sa faceti ceva in acest sens. Si de asemenea incep sa am resentimente fata de marca PANASONIC !!!
    0 0
  • Crysty
    Reclame
    Sunt perfect de acord cu max. Fratilor va apreciem dar faceti ceva. Nu putem citi bine stirile ca imediat iti apare nu stiu ce reclama la doar o simpla miscare a mouseului. Va intelegem ca o faceti pt bani dar riscati sa nu mai accesam site-ul din cauza multimii de reclame . Exagerati !!!!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru